Connect with us

Actualitate

UDMR Sălaj a desemnat un nou consilier judeţean, care o înlocuieşte pe Anna Bogya

Devenită secretar de stat în cabinetul viceprim-ministrului Kelemen Hunor, Anna Bogya a trebuit să renunţe la postul ocupat în cadrul Consiliului Judeţean Sălaj. UDMR a şi găsit rapid un alt înlocuitor: Dobrai Ferenc Cristian, un tânăr de 26 de ani din comuna Hereclean, care în paralel urmează o a doua universitate

La alegerile locale din septembrie 2020, Anna Bogya a devenit consilier judeţean de pe listele UDMR, iar în cadrul Consiliului Judeţean Sălaj a fost secretar în Comisia juridică, administraţie publică locală şi situaţii de urgenţă.

Recent, tânăra originară din Crasna a fost a fost numită secretar de stat în cabinetul viceprim-ministrului Kelemen Hunor, astfel că a trebuit să renunţe la postul ocupat în cadrul Consiliului Judeţean Sălaj.

UDMR Sălaj a găsit rapid un alt înlocuitor, iar noul consilier judeţean va fi Dobrai Ferenc Cristian, următoarea persoană de pe listă la alegerile din toamna anului trecut. Mandatul său va fi validat în şedinţa din luna martie.

Noul consilier județean are 26 de ani, este din satul Dioșod (com. Hereclean), a urmat Liceul Pedagocic “Gheorghe Sincai” Zalău, a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, unde a făcut și masterul. Actualmente, tânărul urmează o a doua facultate, este vorba de Facultatea de Drept.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate