Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal, după golul din secunda 27 cu Academica Clinceni: “A fost cel mai rapid gol pe care l-am marcat de când joc fotbal”

Şimleuanul a reuşit să marcheze primul gol de la revenirea în Liga 1, în victoria celor de la UTA, la Clinceni. Liviu Antal a marcat în secunda 27, fiind cel mai rapid gol al sezonului şi totodată cel mai rapid din cariera sa


Revenit în Liga 1 după trei ani şi jumătate petrecuţi în Lituania, Liviu Antal a avut nevoie de timp pentru a se acomodat cu fotbalul din România.

Dacă în primele etape a intrat pe parcurs, Antal a avut meciuri când a fost folosit din primul 11, însă nefiind încă la  capacitate maximă cu pregătirea fizică, şimleuanul nu a putut duce un meci întreg.

Titularizat în etapa intermediară de săptămâna trecută, când UTA a jucat în deplasare la Academia Clinceni, Liviu Antal a ieşit rapid în evidenţă şi a marcat cel mai rapid gol din acest sezon din Liga 1. Şimleuanul a deschis scorul încă din secunda 27 şi a contribuit din plin la victoria echipei sale, obţinută cu scorul de 3 – 0.

“Mă bucur că am marcat şi mai ales că echipa a arătat foarte bine şi am reuşit să luăm cele trei puncte. Alt lucru important e că am reuşit să marcăm mai mult decât în meciurile anterioare. Dacă stăm să ne uităm la ultimele meciuri, am avut în fiecare ocazii bune şi multe. În acest meci am şi fructificat majoritatea ocaziile, cred că rezultatul şi cele trei puncte sunt meritate. Au fost două reprize diferite. Prima a fost mai bună pentru cei de la Clinceni, iar în a doua noi am avut mai multe ocazii”, a spus Liviu Antal, care marchează din nou într-un meci de Liga 1, după mai bine de patru ani.

Ultima dată când şi-a trecut numele pe lista marcatorilor la un meci din Liga 1 s-a întâmplat în noiembrie 2016, la un Pandurii – Poli Timişoara, când a reuşit o “dublă”.

“Golul marcat la Clinceni a fost cel mai rapid de când joc fotbal”, a punctat sălăjeanul.

Liviu Antal a ieşit în minutul 33 al meciului cu Academica Clinceni, iar duminică, la partida de la Arad, cu Hermannstadt, sălăjeanul a fost din nou titluar, fiind înlocuit în minutul 68.De data aceasta, UTA a obţinut doar o remiză, scor 1 – 1 şi este pe locul 9 după 22 de etape, cu şanse bune de a prinde play-off-ul.

În cei trei ani şi jumătate petrecuţi în Lituania, Liviu Antal a marcat peste 50 de goluri, fiind cel mai bun marcator din istoria  lui Zalgiris. Sălăjeanul a avut perioade bune şi în Liga 1 din România, unde a fost golgheterul campionatului, în sezonul 2013 – 2014 când juca pentru FC Vaslui.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL