Connect with us

DIVIZIA A1

Ultimul turneu de acasă din retur

Partidele cu SCMU Craiova şi “U” Cluj, vor fi ultimele din acest retur pentru SCM Zalău, care va juca în următoarele trei turnee, doar în deplasare


Dacă în turul de campionat a jucat pe teren propriu nouă din 11 meciuri, în retur, situaţia se inversează pentru SCM Zalău care joacă doar două partide în propriul “fief”.

Aceste jocuri vor fi chiar la final de săptămână, cu SCMU Craiova şi “U” Cluj. Va fi singurul turneu din retur pe care îl găzduieşte gruparea de sub Meseş, pe care o aşteaptă trei deplasări.

În următorul turneu programat în perioada 27 – 28 februarie, SCM Zalău va avea de disputat un singur meci, urmând să joace în deplasare la Explorări Baia Mare.

Va urma turneul organizat de Steaua Bucureşti, în perioada 12 – 14 martie, când SCM Zalău va juca cu Steaua şi CSU Vest Timişoara, urmând ca în perioada 26 – 28 martie, gruparea de sub Meseş să plece din nou la Bucureşti, pentru turneul organizat de Dinamo.

De data aceasta, zălăuanii vor juca trei meciuri, cu Ştiinţa Bucureşti, Dinamo şi CSU Braşov.

În faza superioară a campionatului, unde ajung echipele de pe locurile 1 – 4 vor fi programate două turnee, de câte trei jocuri. Cel mai probabil, acestea se vor organiza pe teren neutru, pentru a nu favoriza niciuna dintre participante.

În condiţiile date, pentru SCM Zalău, meciurile cu SCMU Craiova şi “U” Cluj ar putea fi ultimele din acest sezon, de pe teren propriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1