Connect with us

Administraţie

ULTIMA ORĂ. Dari Toma, noul prefect al Sălajului

În această după-amiază, a fost desemnat noul prefect al judeţului, în persoana lui Dari Toma, cel care în ultima perioadă a ocupat funcţia de inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar al Județului Sălaj

Consiliul Permanent al UDMR Sălaj, reunit în data de 09.02.2021, l-a desemnat, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prefect al județului Sălaj pe domnul Dari Toma, în prezent inspector general adjunct la Inpectoratul Școlar al Județului Sălaj.

Dari Toma se bucura de experiență vastă în administrația publică, fiind consilier județean la al cincilea mandat, în prezent președinte al Comisiei de învătământ, sănătate, protecția socială, cultură, sport și tineret; fost director si director adjunct al Liceului Tehnologic Nr. 1 Sărmășag.

Este membru al mai multor asociații profesionale și culturale prin care și-a adus contribuția la organizarea activității comunităților locale din mai multe perspective.

“Având în vedere bogata biografie profesională a susnumitului, avem convingerea, că în calitate de reprezentant al guvernului în județ, își va putea achita cu responsabilitate și pragmatism toate responsabilitățile prevăzute în constituție și legile care reglementează acest domeniu, în beneficiul tuturor locuitorilor județului Sălaj”, a punctat Seres Dénes, președinte UDMR Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie