Connect with us

Actualitate

FOTO. Peste 80 de societăți comerciale verificate cu privire la respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă

Sâmbătă, sub coordonarea Instituției Prefectului Județului Sălaj, au fost desfășurate acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, piețe și terase, dar și în mijloacele de transport în comun


La activitățile desfășurate au participat 28 de polițiști, 47 jandarmi, doi reprezentanți ISU și 14 polițiști locali.

Astfel, au fost verificate 82 societăți comerciale, 106 mijloace de transport persoane, precum și 811 persoane, cu privire la respectarea restricțiilor pe perioada stării de alertă.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale, dintre care 81 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, două pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, iar o sancțiune a fost aplicată operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 27250 lei.

Și polițiștii locali au aplicat pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală 12 sancțiuni contravenționale.

Tot în acest context, jandarmii salajeni au aplicat opt sancțiuni, valoarea totală a acestora fiind de 1000 lei.

De asemenea, au fost organizate și opt acțiuni punctuale, fiind aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8750 lei.

Vă recomandăm în continuare să purtați masca de protecție, să păstrați distanțarea fizică și să nu vă expuneți la riscuri.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate