Connect with us

HANDBAL

HC Zalău mai susţine două jocuri în Liga Naţională în luna februarie

Pe 18 februarie, HC Zalău va juca la Sfântu Gheorghe cu Gloria Buzău, iar pe 24 februarie va merge din nou în Bucureşti pentru partida cu Activ Prahova Ploieşti

Liga Naţională de handbal feminin se desfăşoară în aceast sezon sub formă de turnee, însă marea nemulţumire a multor conducători este că aceste turnee programează doar câte o singură etapă!

În acest format, din campionat s-au scurs doar 9 etape, iar până la final de sezon au mai rămas de jucat nu mai puţin de 21 de runde.

Şi următoarele turnee vor programa doar câte o singură etapă. După partidele din această săptămână de la Bucureşti, urmează o altă pauză în Liga Naţională, care se reia pe 17 februarie cu etapa a X-a, ce are loc la Sfântu Gheorghe.

HC Zalău urmează să joace pe 18 februarie, de la ora 16.00 cu Gloria Buzău, partidă ce  va fi transmisă de TVR 1. Etapa a XI-a, este programată să se joace din nou la Bucureşti, în 24 februarie, când HC Zalău va întâlni nou-promovata Activ Prahova Ploieşti. Va urma o altă pauză, deoarece urmează o acţiune a Naţionalei, care se pregăteşte pentru turneul prolimpic din a doua jumătate a a lunii martie. În aceste condiţii, ultimele patru etape din tur se vor disputa doar în luna martie.

Pe final de tur, gruparea de sub Meseş are de jucat cu CSM Galaţi, SCM Rm. Vâlcea, Rapid Bucureşti şi CSM Slatina.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL