Connect with us

Politică

Anna Bogya, secretar de stat în cabinetul viceprim-ministrului Kelemen Hunor!

Devenită consilier judeţean de pe listele UDMR la alegerile locale din septembrie, Anna Bogya a făcut un salt important. Tânăra sălăjeancă, cea care ocupă funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei de femei a UDMR Sălaj, a fost numită secretar de stat

În ultimii ani, Anna Bogya a făcut parte din Grupul de Acţiune Locală (GAL) “Valea Crasnei şi Barcăului”. Implicată şi în politică, tânăra originară din Crasna a fost aleasă președinte executiv la Organizaţia de femei UDMR Sălaj.

La alegerile locale din septembrie 2020, Anna Bogya a devenit consilier judeţean de pe listele UDMR. În cadrul Consiliului Judeţean Sălaj, ea a fost secretar în Comisia juridică, administraţie publică locală şi situaţii de urgenţă.

Munca depusă de-a lungul anilor s-a materializat recent, când Anna Bogya a fost numită secretar de stat în cabinetul viceprim-ministrului Kelemen Hunor!

Pe data de 4 februarie, importanta mutare a fost publicată şi în Monitorul Oficial, astfel că liderul femeilor din organizaţia UDMR Sălaj îşi poate începe munca în Guvernul Cîţu.

Reprezentanţii UDMR Sălaj aplaudă această numire şi apreciază faptul că o tânără din Sălaj îşi asumă un rol guvernamental.

Noul secretar de stat este hotărâtă să depună multă muncă, precizând că susţinerea maghiarilor din Sălaj va fi o prioritate pentru ea.

Să mai spunem că Anna Bogya este soţia fostului primar al comunei Crasna, Bogya Miklós.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 10 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică