Connect with us

FOTBAL

Încă o şansă pentru Eduard Trinka

Pus de Sportul Șimleu pe lista de transferuri în vară, jucătorul a fost împrumutat la CS Barcău Nuşfalău, dar conducerea a decis să-i mai acorde o şansă fotbalistului, care recent a fost rechemat la echipă pentru a doua parte de campionat

Imediat după promovarea în Liga a III-a, Sportul Şimleu a renunţat la mai mulţi jucători. Pe lista despărţirilor s-a aflat şi Eduard Trinka, care a rămas jucătorul Şimleului, dar a fost cedat sub formă de împrumut la CS Barcău Nuşfalău.

Cum în Liga a IV-a este pauză deplină de aproape un an de zile, jucătorul nu a apucat să joace niciun meci la CS Barcău, iar împrumutul său a expirat la începutul acestui an. 

Jucătorul s-a prezentat la reunirea lotului şi va rămâne la Sportul Şimleu, cu care va avea ocazia să joace în Liga a III-a.

“Eduard Trinka a revenit la Şimleu şi am hotărât să-i mai acordăm o şansă, având în vedere că este şimleuan. Are calităţi fizice foarte bune şi având în vedere că este născut în 2001 ne poate ajuta. Sper că a înţeles mesajul meu şi să profite la maxim de şansa oferită”, a spus antrenorul George Zima.

Fotbalistul a fost transferat la Şimleu, în iarna anului trecut, de la juniorii lui SEPSI Sfântu Gheorghe, unde a fost o scurtă perioadă de timp.

Trinka a fost declarat  cel mai bun junior din Liga a IV-a, în anul 2018, după o perioadă de succes la CS Barcău Nuşfalău, unde a câştigat trei titluri la juniori A1.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL