Connect with us

LIGA a II-a

FOTO – Interes mare: 11 echipe noi se pregătesc pentru a lua startul în Campionatul de Minifotbal Sălaj!

După o perioadă “moartă” fără competiţii, există o atracţie deosebită pentru practicarea minifotbalului într-un mod organizat, astfel că deja au apărut 11 echipe noi care au solicitat să susţină partide de verificare, care sunt interesate si care se pregătesc să debuteze şi în competiţiile oficiale, odată ce va fi dat startul la noul campionat.

Şi competiţiile de minifotbal au avut aceeaşi soartă precum celelalte competiţii sportive la nivel de amatori. Toate au fost suspendate după ce a izbucnit pandemia de COVID-19, astfel că deja s-a ajuns la o pauză prelungită de aproape un an de zile.

Există speranţe că autorităţile vor modifica acel protocol medical, iar sportul la nivel de amatori să poată reveni în circuit. Speranţe sunt şi la minifotbal, cel mai practicat sport în Zalău, unde se organizează unul dintre cele mai puternice campionate afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

Dorul de competiţii este foarte mare, iar echipele sunt nerăbdătoare să revină la treabă.

Mai mult, se manifestă o dorinţă de a participa în competiţii şi a unor echipe noi, astfel că până în momentul de faţă, nu mai puţin de 11 grupări noi au informat organizatorii că vor să participe la meciuri amicale şi care se pregătesc pentru debutul oficial.

Au apărut echipe noi din Zalău, din Jibou, dar şi din alte localităţi ale Sălajului. Şi-au format echipe pentru minifotbal, inclusiv grupări care activează în Liga a V-a din Sălaj, este vorba de Unirea Mirşid şi Barcău Tusa.

94 Generation, Juniorii Creaca, Rapid Zalău, Generaţia Z, MFC Spartak 2021, Barcău Tusa, Unirea Mirşid, Sport Boys Tihău, Time Caffe Jibou, Fino Brutto Borla și AS Ip sunt cele 11 grupări noi, dar organizatorii Campionatului de Minifotbal sunt în discuţii şi cu alte echipe, care să participe la jocuri de pregătire, dar şi în competiţiile oficiale.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 februarie.

Lista echipelor noi înscrise la Campionatul de Minifotbal din Sălaj: 

94 Generation – delegat Adrian Pop

Unirea Mirşid – delegat Bogdan Petruşan

Juniorii Creaca – delegat Marian Antonio

Rapid Zalău – delegat Birta Norbert

Generaţia Z – delegat Alexandru Urzică

MFC Spartak 2021 – delegat Alexandru Băbţan

Barcău Tusa – delegat Florin Oprea

Sport Boys Tihău – delegat Alin Lazăr

Time Caffe Jibou – delegat Darius Balint

Fino Brutto Borla – delegat Mate Tibor

AS Ip – delegat Mircea Tămaș

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a II-a