Connect with us

HANDBAL

Jucătoare de la HC Zalău, în atenţia echipelor importante din Liga Naţională

Pe adresa unor handbaliste din lotul Zalăului au venit oferte de la formaţii importante din campionat, care se pregătesc să îşi formeze loturile pentru stagiunea următoare. “Jucătoarele de la HC Zalău sunt foarte solicitate, dar asta nu înseamnă că vor şi pleca”, anunță Tadici

Politica clubului HC Zalău din ultimii ani a fost de a transfera jucătoare tinere, care să crească în valoare şi să acumuleze experienţă în Liga Naţională.

După ce s-au afirmat în tricoul Zalăului, multe dintre ele au intrat în atenţia unor echipe cu pretenţii din Liga Naţională. În ultimii ani, de la HC Zalău a transferat SCM Craiova, Măgura Cisnădie, chiar şi CSM Bucureşti.

Deşi din acest sezon au mai rămas multe etape de jucat, unele grupări se pregătesc să îşi formeze loturile pentru stagiunea 2021 – 2022. Sunt echipe care s-au interesat şi de serviciile unor handbaliste de la HC Zalău. Potrivit lui Gheorghe Tadici, Gloria Bistriţa, Gloria Buzău, Măgura Cisnădie, chiar şi SCM Rm. Vâlcea au tras cu ochiul unor jucătoare de sub Meseş.

În vara trecută, de la HC Zalău s-au transferat Dana Abed-Kader şi Cristiana Nica, care au ajuns la Măgura Cisnădie, respectiv la SCM Craiova.

“Ca în fiecare sezon sunt jucătoare careîşi termină contractele, la fiecare echipă. Jucătoarele de la HC Zalău sunt foarte solicitate, dar din punctul meu de vedere sunt solicitări pentru a asigura criteriul sub 23 de ani, iar ele nu cred că vor fi atât de dezorientate, să meargă undeva şi să joace foarte puţin. Sunt echipe care s-au interesat de unele jucătoare de la HC Zalău, dar asta nu înseamnă că vor şi pleca. Oferte le va face şi HC Zalău. Ca în fiecare an, noi avem grijă de grădina proprie”.

Gheorghe Tadici

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL