Connect with us

DIVERSE

Cinci sfaturi pentru a câștiga la cazino (chiar dacă ești începător)

Vrei să te relaxezi după o zi frustrantă la birou? Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să te distrezi cu jocurile de noroc. Fie că alegi să joci sloturi, blackjack, poker, ruletă sau altceva, distracția este garantată și, în plus, dacă norocul îți surâde, îți poți crește veniturile.

Atât începătorii, cât și experții au șansa de a câștiga premii consistente atunci când joacă la un cazino online. Dacă vrei să tu să-ți testezi norocul, caută aplicația Netbet și dă drumul la distracție. Iată sfaturile noastre, care îți vor crește semnificativ șansele de câștig!

Învață să joci blackjack

Dacă ai văzut Vegas Vacation, deja știi că Clark Griswold crede că blackjack-ul este singurul joc din cazinou în care un jucător inteligent poate obține un avantaj asupra cazinoului. Deși personajul nu impresionează prin inteligență, în acest caz părerea lui nu este greșită.

Dacă joci blackjack cu îndemânare, poți obține cu siguranță un avantaj semnificativ. Și chiar dacă nu poți obține întotdeauna un câștig, jucând constant îți vei îmbunătăți considerabil abilitățile.

Primul pas în învățarea jocului de blackjack este revizuirea regulilor de bază. E nevoie să petreci ceva timp jucând varianta demo la un cazino online pentru a-ți da seama de modul în care funcționează jocul. Blackjack este un joc cu ritm rapid și nu vrei să pierzi bani doar pentru că ești confuz cu privire la acțiune.

Următorul pas este să stăpânești o strategie de bază. Dacă ești începător, va fi nevoie să faci un pic de muncă de cercetare. Fie îți achiziționezi un manual de blackjack, fie îți cauți informațiile online. Orice ai alege, este important să fii serios și să privești totul ca pe o temă pentru acasă.

În cele din urmă, după ce ți-ai însușit noțiunile despre modul de joc și strategia de bază, poți continua să îți îmbunătățești șansele învățând cum să numeri cărțile. Dacă știi când pachetul îl favorizează pe jucător, poți crește dimensiunile pariului pentru a obține o finalitate pozitivă.

Probabil că nu te vei îmbogăți jucând blackjack, dar este cea mai bună șansă de a câștiga la orice cazinou.

Stai departe de jocurile cu șanse mici de câștig 

Unele jocuri de cazino oferă un avantaj mai mare decât alte jocuri. Keno este un bun exemplu. Practic este doar o loterie privată condusă de cazinou, iar marginea casei este de cel puțin 35%.

Este pierderea statistic așteptată pe baza diferenței dintre șansele de câștig și cotele de plată.

Cu cât este mai mare marginea casei, cu atât jocul este mai rău pentru jucător. Dacă joci blackjack cu o strategie de bază perfectă, avantajul casei poate fi de numai 0,5% (în funcție de condițiile jocului). Diferența dintre 0,5% și 35% ar trebui să fie clară pentru toată lumea.

Pariază 100 de RON pe un joc cu un avantaj de 35% al casei și statistic vei pierde 35 de dolari. Pariați aceeași 100 RON pe un joc cu un avantaj al casei de 0,5% și statistic vei pierde 50 de cenți.

Imaginează-ți cât de mari sunt șansele de a fi câștigător dacă alegi doar acele jocuri care statistic îți aduc mai multe șanse de câștig.

Gestionează-ți bugetul așa cum trebuie

Chiar dacă nu apelezi la obiective de câștig sau la setarea unor limite de pierdere, este întotdeauna nevoie să știi cum să-ți gestionezi bugetul.

Decide câți bani îți poți permite să pierzi și, după ce ați pierdut suma respectivă, renunță la sesiunea de joc. Lasă bani deoparte și pentru alte activități. Vei avea mult mai mult succes în lumea jocurilor de noroc dacă ești chibzuit cu bugetul tău.

Învață să joci poker

Dacă ești nou în lumea cazinourilor online, e cazul să înveți care este diferenta dintre poker și celelalte jocuri de cazino.

Un joc de cazinou, prin definiție, este susținut de cazinou. Cu alte cuvinte, dacă câștigi, cazinoul te plătește. Dacă pierzi, cazinoul primește banii tăi. Un joc de poker, pe de altă parte, este un joc în care, dacă câștigi, câștigi bani de la ceilalți jucători de la masă. Dacă pierzi, ceilalți jucători îți primesc banii.

În jocuri precum Caribbean Stud, Ultimate Texas Hold’em și Pai Gow Poker, jucați împotriva cazinoului – nu a celorlalți jucători. Deși în aceste jocuri sunt folosite unele dintre capcanele jocurilor de poker, ele nu sunt la modul real jocuri de poker, deoarece le lipsește acel element cheie: concurența cu ceilalți jucători.

De ce ar trebui să înveți să joci poker adevărat?

Deoarece este probabil cel mai simplu mod de a obține câștiguri. Majoritatea jucătorilor de poker din cazinouri joacă prost. Dacă joci bine, greșelile lor duc la o finalitate pozitivă pentru tine.

Este ușor să înveți cum să joci poker. Citește câteva cărți bune și exersează online diverse strategii. Dacă ești suficient de motivat, în scurt timp vei ajunge la un nivel bun.

Profită de bonusurile oferite de cazino

După ce ai identificat un cazinou online potrivit dorințelor tale, poți da drumul la joc. Dar înainte de a face acest lucru, verifică informațiile despre bonusurile oferite de cazinoul online.

Deoarece piața jocurilor de noroc este extrem de competitivă, aproape fiecare cazino online oferă bonusuri clienților, în special jucătorilor noi care se înregistrează cu un cont nou.

Bonusurile te vor ajuta să pui mâna pe niște bani în plus cu care ai posibilitatea să joci anumite categorii de jocuri. Asigură-te că acorzi  atenție termenilor și condițiilor care vin împreună cu un bonus.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE