Connect with us

HANDBAL

O victorie şi trei înfrângeri, bilanţul junioarelor II de la CSS Zalău la turneul de la Turda

Lipsa jocurilor de pregătire, dar şi alţi factori însumaţi au dus la rezultatele negative înregistrate de handbalistele sălăjence. Cu toate acestea, antrenoarea Gabriela Muntean consideră că din această experienţă, fetele au de învăţat, astfel încât la următorul turneu să se prezintă într-o cu totul altă formă şi să obţină rezultatele dorite


La finele săptămânii trecute, la Turda a debutat Campionatul Naţional la junioare II, prilej cu care s-au disputat toate etapele aferente turului de campionat.

Deşi a plecat cu gânduri mari, CSS Zalău nu a avut prestaţia dorită, iar după patru jocuri, a obţinut o victorie şi a suferit trei înfrângeri.

Rezultatele nu au fost pe placul antrenoarelor Gabriela Muntean şi Livia Sabou, însă, s-a ajuns la această situaţie din cauza mai multor factori.

Chiar şi aşa, această experienţă ar trebui să fie o motivaţie pentru tinerele handbaliste din Sălaj, astfel încât la următorul turneu să se prezinte într-o cu totul altă formă.

“Deşi prin prisma rezultatelor, prestaţia junioarelor II pare a fi una modestă, echipa noastră s-a străduit să abiă o evoluţie cât mai bună. Diferenţa la mai multe capitole, de gabarit, de valoare şi pregătire, lipsa concentrării la finalizare, execuţii mediocre au dus la finalul turneului la o clasare pe locul 4 din 5 echipe. Acest fapt ne motivează mai mult în a încerca o recuperare a pregătirii şi a dorinţei de a ne prezenta la următorul turneu cu o evoluţie pozitivă vizibilă în acţiunile individuale şi implicit în jocul echipei”, ne-a declarat Gabriela Muntean.

Astfel, în aceste condiţii, antrenoarea echipei nu au putut evidenţia o jucătoare anume, având în vedere rezultatele înregistrate, însă, a găsit ceva pozitiv în turneul de la Turda.

“În acest context, nu prea poţi evidenţia, dar eu personal, ţin să subliniez că au existat şi acţiuni şi momente bune de joc ale unor jucătoare şi ale echipei”, spune antrenoarea de la CSS Zalău.

La turneul de la Turda, LT Liviu Rebreanu a reuşit patru victorii din tot atâtea posibile, în timp ce pe locul 2 s-a clasat CSS 2 Baia Mare cu 3 victorii. CSS Viitorul Cluj a obţinut două victorii, în timp ce LPS Fl. Fleseriu Sebeş nu a obţinut nicio victorie.


Rezultatele înregistrate de CSS Zalău la turneul de la Turda:

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 17 – 41 (6 – 19)

CSS Zalău – CSS Viitorul Cluj 19 – 25 (12 – 13)

LPS Fl. Fleseriu Sebeş – CSS Zalău 22 – 23 (13 – 14)

LT Liviu Rebreanu Turda - CSS Zalău 24 – 11 (11 – 3)

CSS Zalău: Denisa Pop, Denisa Rus – Mara Pop, Baczo Bianka, Carla Socaciu, Gabriela Ghiulea, Antonia Ţurcaş, Veres Krisztina, Miruna Labo, Andra Suciu, Andreea Serencu, Maya Pop, Paula Cighi şi Alexandra Mante. Antrenori: Gabriela Muntean şi Livia Sabou


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL