Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş continuă la ACS FC Recea

Conducerea grupării din Liga a II-a a anunţat că Florin Fabian este noul director tehnic al echipei şi va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare. În aceste condiţii, Adrian Micaş va continua la echipa din eşalonul secund şi va face tot ce-i stă în putinţă să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivul


Deşi în ultima perioadă, situaţia a fost incertă pentru ACS FC Recea, până la urmă, situaţia pare că s-a stabilizat, după ce conducerea echipei a avut o întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş.

Autorităţile judeţene au anunţat că vor sprijini în continuare echipa de fotbal ce reprezintă judeţul în Liga a II-a.

Suma care va fi alocată echipei urmează să fie stabilită în perioada următoare.

”Am reuşit să ne întâlnim cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş şi am primit promisiunea că vom fi sprijiniţi financiar şi în acest an. Vom şti pe ce sumă ne vom putea baza doar după stabilirea bugetului judeţului pe anul 2021. Au mai venit lângă noi nişte oameni de afaceri şi acum suntem ceva mai optimişti”, a declarat preşedintele Florin Gherasim, pentru Glasul Maramureşului.

După ce contractul antrenorului Nae Constantin a expirat, conducerea clubului a anunţat în această săptămână numele celui care va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

Este vorba despre Florin Fabian – fost jucător la Olimpia Satu Mare, Universitatea Craiova sau Extensiv Craiova. Din anul 2012, Florin Fabian a iniţiat şi s-a ocupat de Şcoala de Fotbal Primavera Satu Mare.

Adi Micaş: “Suntem mai apropiaţi ca oricând”

Având în vedere că situaţia s-a stabilizat şi echipa va continua în Liga a II-a, Adrian Micaş rămâne alături de maramureşeni şi vrea să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

“Atmosfera de la echipă e super. Toţi suntem mai apropiaţi ca oricând şi suntem încrezători că vom reuşi să facem mult puncte. Aşteptăm să înceapă şi meciurile pentru că ne este dor”, ne-a declarat mijlocaşul în vârstă de 22 ani.

În prima parte a sezonului, Adrian Micaş a evoluat în 14 meciuri, dintre care 13 ca titular.

Mijlocaşul are şi un gol marcat.

ACS FC Recea a început şi seria jocurilor amicale, reuşind trei victorii clare. 5 – 0 cu Someşul Dej, meci în care Adi Micaş a reuşit o dublă, 2 – 0 cu Recolta Dorolţ şi 4 – 0 cu Sticla Arieşul Turda.

Sălăjeanul evoluează la ACS FC Recea sub formă de împrumut de la “U” Cluj.

Sursa foto: Dan Buia

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL