Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ îşi continuă ascensiunea. Puştiul a câştigat un nou turneu

Elevul lui Sergiu Carp şi-a adăugat în palmares un nou titlu, după ce a câştigat locul 1 la Trofeul GST de la Bistriţa la categoria 12 ani


Patrik Bolduţ este puştiul minune al tenisului sălăjean, după cum ne place să-l catalogăm. 

Este un tânăr de perspectivă şi care aşteaptă cu nerăbdare să ia parte la turneul organizat de Academia lui Nadal, însă, până atunci, puştiul antrenat de Sergiu Carp continuă să facă senzaţie în competiţiile organizate de Federaţia Română de Tenis.

La finele săptămânii trecute, Patrik a participat la Trofeul GST de la Bistriţa Năsăud, la categoria de vârstă 12 ani. Puştiul sălăjean a fost favorit principal şi şi-a respectat blazonul.

A beneficiat de primul tur liber, după care în sferturile de finală a trecut fără emoţii de Cristian Tuturuga pe care l-a învins în două seturi, scor 6 – 4, 6 – 2.

Calificat în semifinale, Patrik a făcut un nou meci mare şi a trecut cu 6 – 2, 6 – 2 de David Ferenc.

În marea finală, elevul lui Sergiu Carp nu s-a dezminţit şi a trecut la pas şi de Şerban Rus, sportiv pe care l-a învins tot în două seturi, scor 6 -3, 6 – 1.

Astfel, Patrik Bolduţ şi-a adjudecat locul 1 la Trofeul GST, reuşind această performanţă fără să piardă vreun set, demonstrând încă o dată, dacă mai era nevoie, că este unul dintre cei mai promiţători tenismeni sălăjeni.

Ascensiunea lui Patrik a început odată cu transferul la ACS Sergiu Carp Tennis Club, unde se pregăteşte şi în prezent, sub comanda lui Sergiu Carp, cel care este şi reprezentantul Sălajului în Colegiul Naţional al Antrenorilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS