Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, debut perfect în 2021

La primul turneu din returul Diviziei A2, formaţia zălăuană a câştigat cu 3 – 1 în faţa gazdelor de la CSS CNE Lapi Dej, dar a mai obţinut şi o victorie la “masa verde” cu Oţelul Roşu


Chiar dacă sezonul a început în toamnă, pentru Volei Club Zalău, primele meciuri oficiale din Divizia A2 au fost la finalul săptămânii trecute, la turneul organizat de CSS CNE Lapi Dej.

Formaţia condusă de Gabriel Terheş s-a organizat cât a putut de bine pentru debutul oficial şi a legitimat nu mai puţin de opt juniori de la CSS Zalău. A dus şi doi sălăjeni ce au evoluat la CSU Braşov în sezonul trecut, iar în noua formulă, Volei Club Zalău a arătat foarte bine.

În chiar primul meci al turneului, Volei Club Zalău a reuşit o victorie de 3 puncte, tocmai în faţa gazdelor de la CSS CNE Lapi Dej. Zălăuanii s-au impus la 22 în primul set, iar diferenţa a fost şi mai mare în setul doi, decis la scorul de 25 – 15!

Sălăjenii au cedat setul trei, dar în setul patru au luptat până la capăt şi s-au impus cu 30 – 28.

În al doilea meci, Volei Club Zalău a pus mâna pe cele 3 puncte fără să facă niciun efort. CS Oţelul Roşu nu s-a prezentat la turneul de la Dej, astfel că învingătoarea s-a decis la “masa verde”. Următorul turneu este programat în perioada 12 – 14 februarie, dar deocamdată nu a fost sabilită locaţia.

În acest turneu, Volei Club Zalău va avea parte de trei jocuri, cu CSM Suceava, CS Oţelul Roşu şi CSS CNE Lapi Dej.

Turneul trei se desfăşoară în perioada 26 – 28 februarie, pentru care Volei Club Zalău şi-a manifestat dorinţa de a-l organiza.În perioada respectivă, zălăuanii vor juca cu CSU Suceava şi de două ori cu ProVolei Arad.

“Ne pare bine că am putut să legitimăm opt juniori şi să-i ducem cu noi la un turneu, să vadă şi ei ce înseamnă un turneu de seniori, din Divizia A2, unde nivelul este altul faţă de  campionatul de juniori. Jucătorii s-au achitat foarte bine de sarcini şi chiar am fost suprins de entuziasmul lor, de determinare şi de realizările foarte bune pe care le-au avut aceşti tineri. Fără discuţie sunt două rezultate foarte bune, chiar dacă unul a fost obţinut la masa verde. Ne încântă că am obţinut şase puncte, ceea ce ne dă încredere pe viitor, mai ales că  mai avem timp să ne punem la punct cu pregătire până la următorul turneu”.

Gabriel Terheş – conducător Volei Club Zalău


Rezultatele înregistrate la turneul de la Dej:

CSS CNE Lapi Dej – Volei Club Zalău 1 – 3 (-22, -15, 21, -28)

CSM Suceava -ProVolei Arad 3 – 0 (16, 18, 20)

Volei Club Zalău – CS Oţelul Roşu 3 – 0 (neprezentare)

CSM Suceava – CSS CNE Lapi Dej 3 – 1 (-23, 16, 18, 16)

Volei Club Zalău: Doru Victoratos, Cristian Zaha, Răzvan Sabou, Domokoş David, Alexandru Cordon, Ovidiu Teuşan, Ciprian Buta, Sebastian Hidan, Vlad Vasian , Cristian Pop, Alexandru Jurge şi Andrei Bărbânţă. Conducător: Gabriel Terheş


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2