Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a întrecut Dacia!

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a reuşit să se impună la patru goluri diferenţă în disputa cu Dacia Mioveni, meci contând pentru etapa a IX-a din Liga Florilor


În Sala Polivalentă din Bucureşti a avut loc în această dimineaţă disputa dintre HC Zalău şi Dacia Mioveni, meci contând pentru etapa a IX-a din Liga Florilor.

Înaintea partidei, Gheorghe Tadici nici nu concepea alt rezultat decât victoria echipei sale. Fetele i-au făcut pe plac, iar în cele din urmă, zălăuancele s-au impus la o diferenţă de patru goluri.

HC Zalău a controlat jocul de la un capăt la celălalt, aflându-se mereu în avantaj. Jocul echipei a funcţionat perfect încă din start, iar la finalizare au apărut excelent mai multe jucătoare, precum Cristina Mitrache, Andreea Mihart, Sabrina Lazea, Alexandra Severin sau Teodora Popescu.

Deşi sălăjencele erau în permanent în avantaj, Dacia s-a ţinut bine şi a ţinut aproape, astfel că la pauză, HC Zalău avea un avantaj de doar două goluri, scor 11 – 9.

În partea secundă, echipa lui Tadici a început să se desprindă pe tabelă, Severin reuşind două goluri, iar Mitrache un gol pentru ca scorul să devină 14 – 9, imediat după pauză.

Miovencele au încercat să revină pe tabelă, dar nu au reuşit mare lucru, astfel că până la final, HC Zalău a avut un avantaj de patru goluri, pe care a ştiut să-l păstreze, 17 – 13, 19 – 15, 20 – 16 sau 21 – 17.

Scorul final a fost 24 – 20 în favoarea echipei antrenate de Gheorghe Tadici, care astfel obţine a patra victorie din Liga Florilor.

În urma acestui rezultat, HC Zalău a urcat pe locul 8 în Liga Florilor, devansând echipa pe care a învins-o în această dimineaţă.

Pentru HC Zalău, cea mai bună marcatoare în meciul cu Dacia Mioveni a fost Cristina Mitrache, cu 8 goluri.

Sursa foto: CS Dacia Mioveni 2012


HC Zalău – Dacia Mioveni 24 – 20 (11 – 9)

HC Zalău: Raluca Kelemen, Paula Teodorescu – Cristina Mitrache (8 goluri), Andreea Mihart (6), Alexandra Severin (4), Teodora Popescu (3), Alexandra Dindiligan (2), Sabrina Lazea (1), Diana Nichitean, Bianca Berbece, Gabriela Vrabie, Irina Ivan, Mouna Jlezi şi Alexandra Pricop. Antrenor: Gheorghe Tadici


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL