Connect with us

Actualitate

Avocatul Bogdan Ilea, propus ca secretar de stat în Ministerul Justiţiei

Decanul Baroului de Avocaţi Sălaj ar putea deţine o funcţie înaltă în Ministerul Justiţiei

Unul dintre cei mai bine cotaţi avocaţi din Sălaj este Bogdan Ilea, cel care în ultimii ani a fost şi decanul Baroului de Avocați Sălaj. În primăvara anului 2019, acesta a fost ales în această funcţie importantă pentru încă patru ani.

De-a lungul anilor, tânărul avocat a ocupat şi alte funcţii înalte, precum cea de preşedinte – cu rang de secretar de stat – în cadrul Agenției Domeniilor Statului, dar şi membru în Consiliul de Administrație al Regiei Administraţia Română a serviciilor de trafic aerian (ROMATSA).

La alegerile parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Ilea s-a aflat pe locul 1 pe lista Partidului Naţional Liberal – filiala Sălaj – pentru Senat.

Deşi liberalul nu a reuşit să intre în Parlament, lista PNL deschisă de Bogdan Ilea a primit cele mai multe sufragii în Sălaj, e vorba de 19.263 de voturi (27,27%).

La nici două luni, numele decanului Baroului de Avocați Sălaj poate reveni din nou în prim-plan. În aceste zile, avocatul se află pe lista propunerilor pentru funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei.

„Nu pot să fac niciun comentariu pe acest subiect. Există o propunere. Ştiu că numele meu a fost evaluat, altceva nimic. Adică numele de Bogdan Ilea se află pe o listă de opţiuni. Nimic nu este cert. Între timp, eu îmi fac datoria de avocat, de decan. În weekend, de exemplu, am participat la şedinţele Organelor Profesiei de Avocat din Bucureşti, unde sunt membru”, a spus Bogdan Ilea pentru Ştirile din Sălaj.

O decizie pe acest subiect poate fi luată în zilele viitoare.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate