Connect with us

Actualitate

Hoţi la 13 ani. Două fete şi un băiat au furat un motofierăstrău şi produse cosmetice

Motofierăstrăul a fost sustras în noaptea de 12 spre 13 mai 2020, minorul fiind identificat în cursul zilei de vineri. În ceea ce priveşte minorele, acestea au sustras produse cosmetice dintr-o societate comercială din Zalău


Polițiștii Postului de Poliție Gâlgău au identificat, vineri, 29 ianuarie, un adolescent de 13 ani, bănuit de comiterea unui furt, faptă comisă în noaptea de 12/13 mai 2020.

Din cercetări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns într-o anexă gospodărească, ce aparținea unui localnic și a sustras un motofierăstrău, în valoare de 1000 lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul poliției municipale au fost sesizați despre comiterea unui furt, dintr-o societate comercială din Zalău.

Bănuite de comiterea faptelor sunt două minore de 13 ani. Acestea ar fi pătruns în magazin și au sustras produse cosmetice în valoare de 285 lei.

Faptă de furt a fost constatată și de polițiștii Postului de Poliție Gârbou. Un adolescent de 15 ani ar fi pătruns în după-amiaza zilei de 18 ianuarie a.c., într-o locuință de pe raza comunei și a sustras un televizor în valoare de 600 lei.

În toate cazurile, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanelor păgubite.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate