Connect with us

DIVIZIA A1

Juniorul George Breban s-a alăturat lotului de la SCM Zalău

Transferat în decembrie, voleibalistul încă nu a apucat să debuteze pentru formaţia zălăuană, dar se pregăteşte cot la cot cu echipa antrenată de Sorin Pop şi a fost în lot pentru primele turnee din acest an

Şi după începerea sezonului, SCM Zalău a mai făcut achiziţii şi în luna decembrie l-a transferat sub Meseş pe juniorul George Breban, de la LPS CSS Bihorul Oradea. Voleibalistul de 17 ani care este şi component al naţionalei de juniori s-a alăturat lotului de la SCM, la început de an, însă deocamdată nu a apucat să debuteze pentru noua sa echipă.

Se pregăteşte cot la cot cu echipa de seniori, iar când formaţia zălăuană va întâlni un adversar de un nivel scăzut, George Breban îşi va face şi el debutul pentru SCM. Gruparea zălăuană mai are în lot şi alţi jucători tineri, care şi-au făcut debutul în prima ligă. Este vorba de Mihail Mărginean şi de juniorul Cristian Porumb, care a jucat primul său meci la acest nivel, la doar 15 ani.

George Breban este la Zalău şi se pregăteşte cu echipa. A făcut deplasarea cu noi la Galaţi şi va fi în lot şi pentru următoarele jocuri. Este un jucător de viitor, în care ne punem speranţe”, a spus Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1