Connect with us

Sporturi

Oana Flonta şi Kutasi Bence, finalişti la Trofeul Marc

Tenismena de la CSM Zalău şi sportivul de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei au avut cele mai bune prestaţii din rândul tenismenilor sălăjeni prezenţi la competiţia din Cluj-Napoca


La finele săptămânii trecute, la Cluj-Napoca s-a desfăşurat Trofeul Marc la tenis de câmp. Competiţia s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis la două categorii de vârstă, 16 ani, respectiv 18 ani, atât la fete, cât şi la băieţi.

Oana Flonta (CSM Zalău) – categoria 16 ani, Ana Carp (CSM Zalău) – 16 ani, Mara Geiger (ProTenis Şimleu Silvaniei) – 16 ani, Kutasi Bence (CS ProTenis Şimleu Silvaniei) – 16 ani, Ioana Lung (Palatul Copiilor Zalău) – 18 ani şi Cezara But (ACS Sergiu Carp) – 18 ani au fost sportivii care au reprezentat judeţul Sălaj la competiţia din judeţul vecin.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Oana Flonta, Kutasi Bence – ambii finalişti, dar şi Ioana Lung a reuşit o clasare pe podium. La categoria de vârstă 16 ani, Oana Flonta a fost favorită principală şi a trecut fără probleme de primele tururi. 

În semifinale, sportiva pregătită de Sergiu Carp a pierdut primul set în tiebreak, dar a revenit şi până la urmă a câştigat meciul şi s-a calificat în marea finală. În ultimul act, Oana Flonta s-a duelat cu Vanessa Nocaci, sătmăreanca având câştig de cauză.

Şi Kutasi Bence a avut un parcurs asemănător. Sportivul legitimat la CS ProTenis Şimleu Silvaniei ce a început tenisul sub îndrumarea lui Barna Krisztian s-a pregătit în ultima perioadă alături de Bogdan Cuceu.

Şimleuanul a avut prestaţii foarte bune la Cluj-Napoca, reuşind să ajungă până în ultimul act, fiind nevoit să se recunoască învins de Matei Todoran în supertiebreak.

În ceea ce o priveşte pe Ioana Lung, sportiva ce se pregăteşte la baza de tenis Transilvania Tenis Club a avut evoluţii bune şi a reuşit o clasare pe podium la categoria de vârstă 18 ani!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi