Connect with us

FOTBAL

O echipă de Liga a IV-a din Sălaj nu a mai jucat un meci oficial din noiembrie 2019!

Una dintre cele mai bune echipe din fotbalul mic din Sălaj – e vorba despre AS Chieșd – a avut neșansa de a avea o perioadă de inactivitate competițională de aproape un an și trei luni, ceea ce înseamnă un adevărat record chiar și în pandemie

Ultimul campionat al Ligii a IV-a Sălaj a avut în componenţă 11 echipe, astfel că în fiecare etapă câte o formație trebuia să stea. În singura rundă care s-a disputat în 2020, ACS FC Chieşd a avut liber, astfel că gruparea condusă de Gheorghe Temian nu a mai intrat pe gazon într-un meci oficial din noiembrie 2019!

Este o pauză de mai bine de 14 luni, de la ultimul joc, pe care ACS FC Chieşd l-a susţinut pe 24 noiembrie 2019, în deplasare la Cosniciu, unde a obţinut o remiză.

“Eram pregătiţi în primăvara anului trecut din toate punctele de vedere, iar cu lotul respecti  ne băteam la primele locuri. Nu ne-am pierdut speranţa şi cu aceleaşi gânduri aşteptăm începerea noului campionat”, a spus primarul.

În momentul întreruperii campionatului din ediţia 2019 – 2020, echipa din Chieşd era pe locul 4, pozţie care îi asigura calificarea în play-off-ul Ligii a IV-a.

Campionatul nu s-a mai reluat, iar Sportul Şimleu a fost declarată câştigătoare şi a mers la barajul pentru Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL