Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu s-a despărţit de un jucător cu experienţă

Transferat în vară, mijlocaşul Bodis Norbert a plecat de sub Măgurădupă doar câteva luni. Jucătorul la primit o ofertă mai bună şi a decis să se întoarcă în Ungaria, unde va juca tot în Liga a III-a

Sportul Şimleu a reuşit primul transfer pentru a doua parte de campionat şi l-a adus la echipă pe Claudiu Petruş, un mijlocaş crescut de CFR Cluj, care are meciuri şi în Liga a II-a. La doar câteva zile după ce a bifat prima achiziţie, gruparea de sub Măgură s-a despărţit de un fotbalist cu exeperienţă. Este vorba de mijlocaşul zălăuan, Bodis Norbert, care la început de sezon a fost transferat din Liga a III-a, din Ungaria.

Jucătorul a avut o înţelegere cu conducerea că în cazul în care primeşte o ofertă mai bună în această iarnă să fie lăsat să plece. Acest lucru s-a şi întâmplat, iar Bodis Norbert va reveni în Ungaria, unde va juca tot în Liga a III-a.

“Jucătorul şi-a găsit o echipă în Ungaria, iar dacă pentru el este mai bine să plece, noi îl lăsăm”, a spus antrenorul.

Bodis Norbert a petrecut doar câteva luni la Sportul Şimleu, dar spune că s-a simţit foarte bine sub Măgură.

“Nu am plecat de la Şimleu pentru că nu mi-a plăcut. Am avut ocazia să joc la o echipă care a fost precum o familie, care are un antrenor bun. Pentru asta vreau să-i mulţumesc în primul rând domnului Gurzău şi antrenorului Zima şi bineînţeles colegilor de la echipă”, ne-a declarat Bodis Norbert.

Jucătorul va evolua la Gárdony-Agárd şi speră ca în viitorul apropiat să facă din nou pasul spre ligile superioare din Ungaria.

Bodis Norbert a mai jucat în Ungaria la nivel de Liga a II-a, cu Balmazujvaros, cu care a şi promovat în prima ligă, unde a bifat câteva jocuri.

Un alt jucător care a venit în vară la Sportul Şimleu a plecat în pauza competiţională. Este vorba de atacantul Dan Martin, care s-a întors în Spania.

La reunirea lotului se va clarifca situaţia atacantului Codruţ Ardelean. Conducerea caută întăriri pe acest post, dar deocamdată nu a bătut palma cu niciun jucător.

La antrenamente sunt aşteptaţi şi câţiva juniori pe care antrenorul George Zima îi va vedea la lucru.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL