Connect with us

Actualitate

Amănunte de la cumplitul accident în care un copil de 11 ani din Sălaj a murit sub ochii părinţilor

Tragedia s-a întâmplat miercuri, într-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, acolo unde o familie din satul Poiana Blenchii se afla în vizită la rude. Din câte se pare, copilul se afla de mână cu masa sa, iar la un moment dat acesta s-a grăbit să treacă strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost luat în plin de o autoutilitară

Tragedie fără margini pentru o familie din Poiana Blenchii, care miercuri şi-a pierdut copilul de 11 ani într-un accident de circulaţie. Nefericitul eveniment s-a întâmpat într-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, chiar sub ochii părinţilor.

Copilul de 11 ani se afla alături de părinţii săi în Ciceu Mihăieşti şi era de mână cu mama sa, când s-a grăbit să traverseze strada printr-un loc nepermis, pentru a ajunge mai repede la o rudenie. A fost luat în plin de o autoutilitară, care circula cu viteză mare.

Potrivit unor surse, pe carosabil s-ar fi văzut urmele frânării, pe o distanţă de aproximativ 20 m, dar impactul a fost devastator. În ciuda eforturilor medicilor ajunși la fața locului, copilul a decedat.

Marian Vasile Centea a fost copilul de 11 ani care şi-a pierdut viaţa în tragedia din comuna Ciceu Mihăieşti. Tatăl său – Vasile Centea – era consilier în cadrul Primăriei Comunei Poiana Blenchii şi s-a aflat pe locul doi pe listele propuse de primarul Augustin Văşcan în campania electorală din luna septembrie 2020.

La aflarea acestei veşti, primarul din Poiana Blenchii a rămas fără cuvinte.

“Este o nenorocire maximă şi o tragedie fără margini. Suntem alături de familia Centea, pe care dorim să o sprijinim cu tot ce se putem. Dar, într-o astfel de situaţie, cuvintele sunt de prisos”, a spus cu durere în suflet primarul Augustin Văşcan, pentru Știrile din Sălaj.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în localitatea Poiana Blenchii. Acum, alinarea familiei Centea rămâne fiica ma mare, cea care se afla însă în aceeași clasă cu Marian.

Nouă nu ne rămâne decât să transmitem condoleanțe familiei îndoliate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate