Connect with us

Actualitate

A apărut cartea ”Însemnările unui călător printre stele”, autor Călin Pavăl

Cea de-a treia carte de autor, ”Însemnările unui călător printre stele”, de Călin Pavăl, a văzut lumina tiparului la editura Rotipo, Iași.

”Fiecare carte pe care am scris-o a însemnat ceva special în viața mea, la acel moment, și fac parte din mine, din ceea ce sunt ca și om. La fel și cartea ”Însemnările unui călător printre stele”, care a apărut într-o perioadă zbuciumată, din multe puncte de vedere. Și chiar dacă descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României și, respectiv, codul ISBN-ul au fost eliberate în ultimele zile ale anului 2020 (un an special, nu-i așa?), cartea a văzut lumina tiparului la început de an 2021. Primele două cărți nu au avut o lansare propriu-zisă, așa am simțit la acel moment. În ceea ce privește cartea de față, chiar dacă nu știu cum, unde și când, o să fie lansată public, în perioada următoare.

Ca să fii călător printre stele trebuie să te naști așa. Nu poți să te antrenezi să devii aşa ceva și nici nu e de ajuns să îți dorești asta. Trebuie să te naști cu licărirea stelelor nu doar în privirea care trece dincolo de ce-se-vede-cu-ochiul-liber, ci mai ales în suflet. Dacă te naști așa, atunci ești călător printre stele și o să ai întotdeauna cerul. Cu tot cu stele. Cu tot cu licăriri. Cu tot cu povești.” – Călin

Sursa: Salajul pur si simplu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate