Connect with us

HANDBAL

Trei amicale, în trei zile pentru HC Zalău

După ce joi şi vineri a susţinut o dublă de verificare cu Gloria Bistriţa, sâmbătă, formaţia zălăuană a jucat cu “U” Cluj


Între primul şi al doilea meci oficial din 2021, HC Zalău are o pauză lungă, de trei săptămâni. Partida cu SCM Craiova s-a desfăşurat pe 13 ianuarie, iar următorul meci din Liga Naţională este abia pe 3 februarie.

Pentru a le menţine pe jucătoare într-o formă sportivă cât mai bună, antrenorul Gheorghe Tadici a programat jocuri amicale săptămâna trecută, iar HC Zalău a disputat nu mai puţin de trei amicale, în doar trei zile.

Două meciuri de verificare au avut loc la Bistriţa, cu Gloria. Primul s-a disputat joi după-amiază, iar în teren, ambii antrenori au trimis jucătoarele care au evoluat mai puţin.

Câştig de cauză a avut HC Zalău, care s-a impus cu 31 – 22, dar vineri dimineaţă, Gloria Bistriţa şi-a luat revanşa şi a câştigat cu 28 – 23.

Sâmbătă, sălăjencele au fost din nou pe semicerc şi au jucat un amical cu Universitatea Cluj.

Dacă acum două săptămâni, HC Zalău a câştigat la limită partida de verificare cu clujencele, de data aceasta, victoria a fost obţinută la o diferenţă de 10 goluri, scor 34 – 24.

HC Zalău continuă în aceste zile pregătirea pe plan local,  pentru următorul joc din Liga Naţională, care va fi miercurea viitoare, la Bucureşti.

”În ritmul cum se joacă în campionat, este greu să ne putem face un program clar de pregătire. Efectiv, nu poţi să prinzi trei-patru forme sportive într-un sezon de genul”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL