Connect with us

FOTBAL

Alin Mutu a vrut să plece de la SCM Zalău

Experimentatul fundaş a avut oferte în această iarnă şi a informat conducerea despre dorinţa sa de a pleca la mai bine, însă oficialii de la SCM nu au fost de acord cu plecarea sa. “Mi-am dorit să plec, în condiţiile în care am avut oferte mai bune, de la un nivel mai bun”, spune jucătorul


Dacă anul trecut, la SCM Zalău au fost plecări în masă şi transferuri pe bandă rulantă, în această iarnă s-a optat pentru o singură achiziţie, a atacantului Sergiu Pop.

În ce priveşte plecările, nu a plecat niciun jucător, deşi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipă a dorit să părăsească lotul. Este vorba de fundaşul Alin Mutu, care în această iarnă a avut oferte de la un nivel mai ridicat.

Fundaşul a informat conducerea despre dorinţa sa de a pleca la mai bine, însă oficialii de la SCM Zalău nu au fost de acord. Asta în condiţiile în care Alin Mutu este un jucător important în angrenajul echipei, iar el mai are contract cu echipa.

“Mutu ne-a spus că are o ofertă mai bună, dar am hotărât că nu pleacă nimeni, fiindcă suntem echipa de pe primul loc şi avem un obiectiv. Ne vedem şi noi interesul, fiindcă nu am făcut nimic dacă îi lăsăm să plece pe jucătorii importanţi. În vară nu am făcut transferuri doar pentru o jumătate de sezon”, a spus antrenorul Marius Paşca.

În prima parte a sezonului, Alin Mutu a fost esenţial pentru SCM Zalău marcând şi trei goluri.

“De când am venit la echipă mi-am făcut treaba cât mai bine, am marcat 3 goluri pentru echipă. În iarnă am avut oferte mult mai bune să plec, însă conducerea nu a dorit să mă lase. Datorită faptului că ofertele pe care le-am avut erau mai bune din punct de vedere financiar şi la un nivel mult mai bun, dorinţa mea era să plec”.

Alin Mutu – fundaş

Fundaşul mai are contract cu echipa şi rămâne să se concentreze pe ce are de făcut în a doua parte a sezonului, în care SCM Zalău se luptă pentru promovarea în Liga a II-a.

“Îmi doresc să luăm fiecare meci în parte şi să îl câştigăm, iar la final când vom trage linie să vedem unde ne clasăm. Cu lotul actual şi dacă ar mai veni unul sau doi jucători de valoare, cred că avem o şansă de a promova”, a spus jucătorul. Alin Mutu a venit în vară la SCM Zalău, fiind dorit sub Meseş şi în iarna trecută. Fundaşul a mai jucat la “U” Cluj, Poli Timişoara, Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău şi Dunărea Călăraşi, iar înainte de a veni la Zalău a jucat la o echipă dintr-o ligă inferioară din Austria.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL