Connect with us

FOTBAL

Fotbalul în pandemie, prin ochii secretarului de la AJF Sălaj

Pauza prelungită de 10 luni în fotbalul mic din Sălaj a fost gestionată cu dificultate de către Asociaţa Judeţeană de Fotbal Sălaj, din mai multe puncte de vedere. Nefiind competiţii, activitatea s-a redus la minim, dar Leo Moga tot a fost în “priză” în această perioadă grea şi a păstrat legătura cu delegaţii echipelor afiliate. Spre surprinderea sa, majoritatea conducătorilor şi-au arătat disponibilitatea ca echipele ce le reprezintă să fie la startul sezonului care ar putea începe în martie

Cu o situaţie fără precedent s-a confruntat fotbalul şi în general sportul la nivel de amatori după ce a izbucnit pandemia de coronavirus. De la început de martie, şi la nivel de AJF Sălaj s-au suspendat toate competiţiile, care nu s-au mai putut relua nici în toamnă când se pregătea de start sezonul 2020 – 2021.

Această pauză prelungită de 10 luni în fotbalul mic din Sălaj a fost gestionată cu dificultate de către AJF Sălaj, din mai multe puncte de vedere. Nefiind competiţii, activitatea s-a redus la minim şi inevitabil au apărut şi problemele de ordin financiar, ca de altfel, cum s-a întâmplat în multe domenii de activitate.

În toată această perioadă, secretarul de la AJF Sălaj, Leontin Moga a fost în “priză” şi spune că s-a confruntat cu provocări multiple.

“Priorităţile mele ca secretar au fost să se asigur totuşi continuitate la deciziile date prin aducerea lor la cunoştinţă cluburilor şi asociaţiilor. Apoi s-a lucrat la implementarea noului sistem de înregistrare al tuturor celor legitimaţi în baza de date şi actualizarea site-ului. Bineînţeles, hotărâtoare este contribuţia fostului arbitru divizionar, Gabriel Bârjac,  actualmente observator FRF şi preşedintele CJA Sălaj”, spune Leontin Moga.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL