Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a început cu dreptul seria jocurilor de verificare

Într-un amical disputat marţi, la Cluj-Napoca, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 3 – 1 în faţa juniorilor de la Viitorul Cluj. În acest meci, antrenorul Marius Paşca a dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii aflaţi în probe şi a preferat să-i lase acasă pe şapte fotbalişti importanţi din lot

La opt zile după ce a început pregătirile pentru a doua parte de campionat, SCM Zalău a disputat şi primul joc de verificare. Primul adversar întâlnit a fost o echipă de juniori de la Viitorul Cluj, partidă în care antrenorul Marius Paşca a dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii aflaţi în probe.

Din acest motiv, antrenorul a preferat să-i lase acasă pe şapte jucători importanţi, iar Bogdan Miron, Alin Mutu, Răzvan Dulap, Cristian Jalbă, Florin Istrate, Raul Stanciu, Sebastian Culda au rămas la Zalău pentru a face un antrenament.

Chiar şi fără ei, SCM Zalău a trecut fără probleme de Viitorul Cluj şi a câştigat cu 3 – 1. A fost 3 – 0 după prima repriză, în care SCM a marcat prin Sergiu Pop şi Mihai Forna, în timp ce clujenii au marcat o dată în propria poartă.

“Acest amical l-am folosit mai mult pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii aflaţi în probe. A fost un test reuşit venit după o pauză lungă. Până vineri ne vom decide asupra jucătorilor pe care îi vom opri în lot. Îi vom lua în cantonament doar pe cei cu care am semnat contracte”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Viitorul Cluj – SCM Zalău 1 – 3 (0 – 3)

SCM Zalău: Andrei Pop – Andrei Ştirb, Kis Lorand, Iustin Ardelean, Mihai Cohan, Sebastian Duma, Mihai Onicaş, Denis Cubaş, Radu Pocol, Alexandru Jula şi Sergiu Pop. Au mai intrat: Tudor Mare – David Oşan, Mihai Forna, Logon Romaric, Mihai Petra, Florin Lingurar şi Andrei Dura.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL