Connect with us

FOTBAL

Primăria Ip susţine activitatea fotbalistică

“Suntem deschişi şi vom susţine ambele echipe în Liga a IV-a”, spune primarul Markus Laszlo


Comuna Ip pune accentul pe sport şi dispune de trei baze sportive moderne, la Zăuan, în centrul comunal şi la Cosniciu. Două echipe activează în comună, AS Cosniciu în Liga a IV-a şi AS Ip, care va activa tot la acest nivel din momentul în care se vor relua competiţiile.

Primăria Ip şi-a arătat deschiderea şi va susţine activitatea fotbalistică şi la Ip, iar în acest sens, autorităţile locale vor aloca bani în buget pentru ca gruparea condusă de Nagy Mihai să îşi poată desfăşura activitatea în condiţii bune.

“Să vedem ce se va întâmpla după această pandemie, dar noi vom pune bani deoparte şi pentru AS Ip, care îşi doreşte să joace în Liga a IV-a. Suntem deschişi să sprijinim în continuare activitatea sportivă şi vom susţine ambele echipe în Liga a IV-a. Să sperăm că vor reveni activităţile sportive, fiindcă era un mod de a-şi petrece timpul , nu doar pentru cei angrenaţi în echipe, ci şi pentru localnici, care mai mergeau duminica la meci”, spune primarul Markus Laszlo.

Baza Sportivă de la Ip, întreţinută şi în pandemie

AS Juniorii Ip are toate condiţiile pentru Liga a IV-a. În ce priveşte infrastructura, aceasta corespunde cerinţelor din eşalonul superior şi a fost întreţinută chiar şi în perioadă de pandemie, deşi meciuri de fotbal nu s-au mai organizat din martie 2020.

“Avem o bază sportivă modernă. Şi în această perioadă, terenul a fost întreţinut, iar în vară a fost tuns şi udat în fiecare lună. Vestiarele se prezintă foarte bine şi mereu este curăţenie. Chiar vreau să mulţumesc Primăriei şi consilierilor locali pentru tot sprijinul care îl oferă pentru AS Juniorii Ip. Primăria Ip va fi alături de echipă şi în Liga a IV-a”, spune Nagy Mihai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL