Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi începe seria jocurilor amicale

Liderul Seria a X-a din Liga a III-a va juca mâine prima partidă de verificare din 2021. SCM Zalău se va duela cu juniorii de la Viitorul Cluj, într-un meci ce se va disputa la Baza Sportivă “Dan Anca” din Cluj-Napoca

La o săptămână după începerea pregătirilor pentru a doua parte de sezon, SCM Zalău va susţine primul meci de pregătire din 2021. Liderul Seriei a X-a îşi face încălzirea într-un amical cu o echipă de juniori de la Viitorul Cluj-Napoca, partida urmând să se dispute marţi, de la ora 12.00, la Baza Sportivă “Dan Anca” din Cluj-Napoca.

În acest meci, antrenorul Marius Paşca îi va vedea la lucru şi pe jucătorii aflaţi în probe, o decizie finală în privinţa lor urmând să fie luată până la final de săptămână, când este programată plecarea în cantonamentul de la Băile Felix.

Duminică, înainte de începerea stagiului de pregătire, SCM Zalău va susţine un amical mult mai tare la Sânmartin, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă clasată pe locul secund în Liga a II-a.

În perioada de pregătire, echipa zălăuană va mai juca meciuri amicale cu “U” Cluj, Progresul Şomcuta Mare, Sănătatea Cluj şi Unirea Ungheni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL