Connect with us

DIVIZIA A1

Următorul turneu pentru SCM Zalău, la Cluj-Napoca, unde se joacă Cupa României

Următorul turneu al Diviziei A1 are loc în perioada 12 – 14 februarie, dar până atunci are loc turneul Cupei, programat pe durata a patru zile, în perioada 28 – 31 ianuarie

Şi a doua parte a sezonului se joacă tot sub formă de turnee. Returul Divizie A1 a luat startul la finalul săptămânii trecut, cu primul turneu din 2021 în care au fost programate două runde. SCM Zalău a jucat la Galaţi, cu Arcada şi Unirea Dej, iar în următorul turneu din Divizia A1 va juca cu SCMU Craiova şi “U” Cluj, la Zalău. Al doilea turneu are loc în perioada 12 – 14 februarie, dar până atunci, SCM Zalău se concentrează pe a doua competiţie internă, Cupa României.

Şi această întrecere se desfăşoară sub formă de turneu, la Cluj-Napoca, unde pe durata a patru zile se dispută întreaga competiţie. Cupa României debutează pe 28 ianuarie, cu meciurile din faza I, unde este angrenată şi formaţia zălăuană, care va juca cu “U” Cluj.

Dacă va trece de “U” Cluj, SCM Zalău va juca în ziua următoare, pe 29 ianuarie, cu SCMU Craiova, echipă calificată direct în această fază. Alte trei echipe sunt calificate direct în sferturi, este vorba de Arcada Galaţi, Unirea Dej şi Dinamo Bucureşti. Pe 30 ianuarie sunt programate semifinalele, iar finala are loc în 31 ianuarie, meciurile din final-four, urmând să fie transmise de TVR 3.

Până la finalul returului din Divizia A1, mai sunt programate patru turnee. SCM Zalău va organiza turneul următor, când va juca cu SCMU Craiova şi “U” Cluj, în perioada 12 – 14 februarie, urmând ca pe 27 februarie să joace în deplasare la Explorări Baia Mare. În perioada 12 – 14 martie, gruparea de sub Meseş va participa la turneul organizat de Steaua Bucureşti, iar în perioada  27 – 29 martie se va deplasa din nou în Capitală, pentru turneul organizat de Dinamo.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1