Connect with us

FOTBAL

Un golgheter de la o echipă din Alba, în atenţia Şimleului

Formaţia şimleuană îşi doreşte un atacant şi a purtat discuţii cu  golgheterul de la Industria Galda, Alexandru Cioară. Fotbalistul a decis în cele din urmă să plece  CS Ocna Mureş, însă a lăsat să se înţeleagă că din vară ar putea veni la Şimleu

În prima parte de campionat, Sportul Şimleu a jucat cu improvizaţii în atac, acolo unde a fost reprofilat Adelin Neaga. Pentru retur, gruparea de sub Măgură vrea să aducă un atacant cu experienţă lângă Gueye Mansour, iar în acest sens, conducerea a căutat soluţii imediat după ultima etapă din 2020.

În atenţia Şimleului a fost golgheterul de la Industria Galda, Alexandru Cioară, cel care s-a făcut remarcat sezon de sezon la gruparea din Alba, aflată la un pas de desfiinţare. Cele două părţi au purtat discuţii, dar Cioară a ales o echipă mai aproape de Alba şi a semnat cu CS Ocna Mureş, unde s-au mai transferat alţi trei jucători de la Galda. Va juca până la final de campionat la Ocna Mureş, dar a lăsat să se înţeleagă că din vară există posibilitatea să vină la Sportul Şimleu.Alexandru Cioară a marcat în turul sezonului trecut şapte goluri, dintre care trei în poarta lui SCM Zalău. Şi în toamnă a  reuşit trei goluri pentru Industria Galda, care după 10 etape este ultima clasată în Seria a IX-a.

În condiţiile în care nu a reuşit să îl aducă pe Cioară la Şimleu în această iarnă, Sportul Şimleu se orienteză spre un alt atacant cu experienţă în Liga a III-a. Conducerea speră să găsească soluţii până la reunirea lotului. Până când se vor începe antrenamentele va fi clarificată şi situaţia lui Codruţ Ardelean şi Bodis Norbert.

“Am purtat discuţii cu Alexandru Cioară, un jucător cu experienţă pentru Liga a III-a, dar el a preferat să rămână în zonă fiindcă şi lucrează. Mi-a dat de înţeles că din vară ar dori să vină la Sportul Şimleu. El a rămas în atenţia noastră şi vom vedea la vară ce se va întâmpla”, a spus preşedintele Ioan Gurzău.

Foto: Ziarul Unirea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL