Connect with us

FOTBAL

Claudiu Petruş – jucătorul crescut de CFR Cluj: “Antrenorul George Zima m-a convins să vin la Şimleu. Îmi doresc să facem o treabă cât mai bună”

Originar din Cluj-Napoca, Claudiu Petruş a început fotbalul la juniorii de la CFR, unde s-a făcut remarcat.

Drept urmare, nu de puţine ori, Petruş a fost chemat la echipa mare, cu care s-a antrenat şi chiar a fost convocat pentru două cantonamente, în Antalya şi Cipru, când CFR era pregătită de Antonio Conceicao.

La mai multe jocuri, Claudiu Petruş a fost în lotul de 18 al campioanei, însă nu a apucat să debuteze în Liga 1.

A jucat zeci de meciuri la echipa secundă, care până în anii trecuţi activa în Liga a III-a.

Claudiu Petruş a fost împrumutat pentru un retur de campionat la Energeticianul unde a bifat 15 meciuri în Liga a II-a.

La Energeticianul, jucătorul a fost antrenat de George Zima, cel care l-a convins să vină sub Măgură.

“Sper să facem o treabă cât mai bună. Vin la Şimleu să pun umărul la îndeplinirea obiectivului. Încă nu m-am întâlnit cu colegii, dar îl ştiu foarte bine pe antrenorul George Zima de când antrena la Energeticianul. În mare parte el m-a convins să vin la Şimleu. Mi-a plăcut foarte mult cum lucrează la antrenamente şi cum ştie să îşi motiveze jucătorii.Am văzut că Şimleul are o echipă tânără, care a avut un parcurs bun în tur. Sperăm să ne îndeplinim obiectivele, iar în sezonul viitor să ne batem la primele locuri”.

Claudiu Petruş

Petruş s-a înţeles cu Sportul Şimleu pe o perioadă mai lungă de timp, astfel că în sezonul viitor, speră să se bată la primele locuri cu gruparea de sub Măgură.

Mijlocaş defensiv de meserie, Claudiu Petruş a debutat în Liga a III-a, încă din  perioada juniortului, jucând constant la CFR II. În vara trecută a fost dorit şi de Minaur Baia Mare.

“Este un jucător de calitate şi se pliază pe ceea ce ne dorim noi. Este un fotbalist muncitor, profesionist, care a dat dovadă de seriozitate la toate echipele la care a jucat.   Dincolo de calităţile fotbalistice este un băiat de caracter, care ne va ajuta. Sper să reuşim să aducem şi un atacant până se termină perioada de transferuri”, a spus antrenorul George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL