Connect with us

Administraţie

Noua administraţie din Someş Odorhei, pusă pe fapte mari!

În frunte cu primarul Ioan Şandor, noua conducere a Primăriei are în plan mai multe proiecte utile comunităţii, de la canalizare şi reţea de apă, până la modernizarea căminelor culturale sau amenajarea unui teren cu suprafaţă sintetică

Comuna Someş Odorhei are o nouă conducere în fruntea căreia se află primarul Ioan Şandor şi viceprimarul Ramona Bostan. Împreună cu întreaga echipă din Primărie, noua administraţie locală îşi propune ca în 2021 să continue dezvoltarea comunei şi să sporească confortul cetăţenilor.

Însă, înainte de toate, la început de an, Ioan Şandor are un mesaj pentru cetăţeni. “La început de an doresc tuturor cetăţenilor comunei multă sănătate, un an cu bucurii şi fericire şi îi asigur că vom fi alături de ei în toate problemele pe care le au”, a spus primarul Ioan Șandor.

Pentru acest an, conducerea Primăriei are planuri mari pentru dezvoltare, iar în derulare se află lucrările la proiectul reţelei de canalizare. Totodată, autorităţile îşi propun înfiinţarea unei creşe, precum şi modernizarea Grădiniţei.

La Someş Odorhei s-a demarat şi proiectul pentru introducerea gazului metan la Domnin, Bârsa şi Şoimuş şi se doreşte şi extinderea reţelei de apă, acolo unde este nevoie.

Alte proiecte depuse pentru care se aşteaptă răspuns sunt cel de modernizare a căminului cultural din Someş Odorhei, precum şi modernizarea iluminatului public.

Totodată, Primăria Someş Odorhei face şi demersurile pentru construirea a două capele. Pentru asta, este nevoie de intabularea terenurilor unde ar urma să fie construite capelele.

“Printre altele, am început şi procedeele de intabulare a terenurilor pentru a putea accesa fondurile necesare construirii a două capele, una la Inău şi una  la Domnin, prin fonduri europene”, a mai spus Ioan Şandor.

În acest an sunt şanse mari ca la Inău să fie amenajat un teren cu suprafaţă sintetică, în acest sens fiind aprobat proiectul. Primarul este încrezător că în luna august, terenul ar putea fi inaugurat.

De asemenea, conducerea Primăriei are în vedere pentru anul 2021 şi reabilitarea, izolarea şi modernizarea şcolilor din Someş Odorhei şi Domnin, prin Ministerul Mediului.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Știrile din Sălaj de miercuri, 20 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Administraţie