Connect with us

FOTBAL

Concurenţă pentru Mihai Onicaş şi Raul Stanciu

Pentru a doua parte de campionat, SCM Zalău intenţionează să mai transfere un mijlocaş central,  pentru ca în lot să fie concurenţă reală şi pe postul pe care joacă doi fotbalişti cu experienţă, un fost stelist şi chiar golgheterul echipei

În ultimii ani, pauzele competiţionale la SCM Zalău au fost marcate de plecări în masă şi de transferuri pe bandă rulantă. Aşa s-a întâmplat în iarna trecută, dar şi în vară, când la nivel de lot erau multe noutăţi.

La reunirea de luni nu s-a mai întâmplat acest lucru, iar singura noutate la nivel de lot  a fost atacantul Sergiu Pop, venit de la CSC Sânmartin, unde a fost golgheter în ultimii ani. În condiţiile în care are planuri mari pentru a doua parte de campionat, SCM Zalău ar mai vrea să facă un transfer şi să aducă la echipă un mijlocaş central cu experienţă.

Antrenorul Marius Paşca îşi doreşte acest lucru pentru a creea concurenţă în linia mediană, acolo unde joacă doi fotbalişti experimentaţi, fostul stelist Mihai Onicaş şi golgheterul echipei, Raul Stanciu.

“Mi-aş dori un mijlocaş central cu experienţă şi s-ar putea să facem un transfer.  Îmi doresc să fie o concurenţă reală în zona respectivă, unde avem doar doi jucători cu experienţă, pe Mihai Onicaş şi Raul Stanciu. Deocamdată suntem la stadiul de discuţii şi nu avem nimic concret”, ne-a declarat Marius Paşca.

În momentul de faţă, formaţia zălăuană are 22 de jucători în lot, dar numărul ar putea să crească, odată cu transferul unui mijlocaş. În plus, formaţia zălăuană mai doreşte să legitimeze 2 – 3 juniori până la plecarea în cantonament.

“La o echipă cu pretenţii care îşi doreşte să atace promovarea, se impune să mai avem un jucător cu experienţă. Pe postul respectiv îl mai avem pe Denis Cubaş şi Dănuţ Cozma, jucători tineri, dar care mai au de acumulat o oarecare experienţă să ajungă la un anumit nivel de exprimare. Ar fi benefic să mai avem în lot un mijlocaş central să fie trei jucători cu experienţă şi doi tineri lângă ei, ca să fie concrenţă. Au fost şi situaţii când a trebuit să facem unele schimbări în echipă, în sensul că am fost nevoiţi să improvizăm şi din cauza problemelor care au fost  cu COVID-19”, a mai spus antrenorul.

Marius Paşca a sublinat  încă o dată faptul că în această iarnă, de la echipă nu va pleca niciun jucător.

“Nu va pleca nimeni şi nici nu ar fi moral să renunţăm la vreun jucător. Vor fi plecări doar dacă în mod deosebit vreun jucător îşi manifestă dorinţa să plece, ceea ce nu prea cred, pentru că SCM Zalău oferă condiţii bune, suntem echipa de pe primul loc, cu salariile la zi”, a precizat tehnicianul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL