Connect with us

FOTBAL

Antrenor nou la Rapid Zimbor

Gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca are planuri mari pentru noul sezon din Liga a IV-a, astfel că a optat pentru un antrenor experimentat care vine să ajute Rapidul să termine în prima parte a campionatului care sperăm cu toţi să înceapă în luna martie


Conform informaţiilor primite de la Zimbor, lotul echipei nu va suferi multe modificări. Jucătorii importanţi vor rămâne în lot, iar în plus vor fi transferaţi încă cinci – şase jucători care să facă faţă nivelului.

Totodată, la Zimbor are loc o schimbare şi pe banca tehnică, iar începând din noul sezon, antrenorul echipei va fi Alin Bărăian, antrenor la Sporting Cluj, grupare care va colabora cu Rapid Zimbor.

“Aşteptăm cu nerăbdare startul Ligii a IV-a. Lotul în mare parte va rămâne acelaşi, însă vom mai aduce cinci-şase jucători care să aducă un plus de valoare echipei. Am făcut un parteneriat cu Sporting Cluj, iar Alin Bărăian va fi noul antrenor al echipei. Ne-am înţeles şi aşteptăm să începem. Este greu fără fotbal. Eram obişnuit să avem activitate duminica şi este destul de greu, dar acum spe

răm ca din luna martie să începem pentru că ne este dor”, ne-a spus Liviu Ciuca – delegatul echipei.

Noul antrenor de la Zimbor nu este străin de fotbalul din Sălaj. 

Alin Bărăian a fost antrenorul juniorilor de la Sporting Apahida, în barajul interjudeţean câştigat de campioana Clujului în dauna celor de la CS Barcău Nuşfalău în vara lui 2019.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL