Connect with us

FOTBAL

Achiziţie de marcă: Barcău Nuşfalău se întăreşte cu un jucător din Liga a III-a!

Chiar dacă Liga a IV-a este în pauză prelungită, echipa antrenată de Călin Pop vrea să fie o “nucă tare” şi anunţă un transfer important pentru noul campionat, fundaşul Ionuţ Ţîrlea. Fost jucător şi la FC Zalău, clujeanul a jucat ultima dată în Liga a III-a, la Sănătatea Cluj

Deşi a fost o “perioadă moartă” pentru fotbalul amator, CS Barcău Nuşfalău tot a avut activitate şi s-a organizat pentru startul competiţiilor. Noua conducere tehnică şi administrativă a reuşit câteva transferuri importante, iar de la Sportul Şimleu au venit trei jucători, Doru Sabău, Mălin Sabău şi Daniel Gut, care s-au aflat în lotul Şimleului la barajul de promovare în Liga a III-a.

O achiziţie de marcă a mai reuşit directorul sportiv Robert Goie, care a adus la echipă un jucător cu experienţă în Liga a III-a. Este vorba de fundaşul Ionuţ Ţîrlea, cunoscut în fotbalul sălăjean de pe vremea când evolua la FC Zalău.

Clujeanul a mai activat la Sănătatea Cluj, unde a fost un jucător important, dar în finalul anului 2019 a suferit o accidentare ce l-a scos din circuit pentru câteva luni.

Fotbalistul şi-a revenit între timp, dar nu va mai continua în Liga a III-a. A decis să pună fotbalul pe locul secund şi să pună accentul pe activitatea profesională, urmând să continue să joace doar la nivel de Liga a IV-a, la CS Barcău Nuşfalău.

Încercăm să întărim lotul cu jucători de valoare si cu experienţă în ligile superioare. În mare parte am ajuns la o înţelegere cu Ionuţ Ţîrlea, care în proporţii mari va evolua la Nuşfalău în acest sezon, dacă va fi unul. Avem mare nevoie de un jucător de valoare lui, dar mai ales de seriozitatea lui. Îl cunosc foarte bine din perioada petrecută la FC Zalău şi sunt sigur că va aduce un mare plus echipei noastre. În primă fază Ţîrlea se va prezenta la câteva antrenamente si jocuri amicale, iar dacă totul va fi OK vom semna o înţelegere”, spune Robert Goie.

Ionuţ Ţîrlea se va alătura echipei în februarie, când CS Barcău va începe pregătirea pentru campionatul care s-ar putea să înceapă în luna martie. Luna viitoare, echipa antrenată de Călin Pop intenţionează să dispute şi câteva jocuri amicale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL