Connect with us

LIGA I

Echipele de minifotbal, în plină pregătire pentru începerea sezonului

În ultima săptămână, la Baza Sportivă Onix au avut loc antrenamente, dar şi patru partide de verificare. Interesul este tot mai mare pentru pregătire în această perioadă iar formaţiile din Campionatul de Minifotbal Onix demonstrează că sunt nerăbdătoare să revină în competiţiile oficiale, care ar putea lua startul în primăvară


Au trecut 10 luni de pauză fără competiţii oficiale de minifotbal, iar echipele duc dorul întrecerilor sportive cu miză.

În lipsa lor, mai multe grupări angrenate în Campionatul de Minifotbal Onix au găsit din nou plăcerea minifotbalului şi au participat la antrenamente şi jocuri de pregătire, cu respectarea normelor aflate în vigoare în ce priveşte pandemia cu COVID-19. Startul în 2021 a fost dat în urmă cu două săptămâni când au avut loc primele şedinţe de pregătire şi primele meciuri de verificare.

Au fost confruntări disputate, chiar între echipe cu pretenţii din prima ligă, între Dia Guard Cipricom şi Dandonia, amical ce s-a terminat cu o remiză, scor 3 – 3.

Stelya Brădet – Salvarea Zalău a mai fost un alt joc de pregătire ce s-a disput în urmă cu două săptămâni, dar cererea a fost mai mare în ultimele zile şi alte patru partide de verificare au avut loc la Baza Sportivă Onix.

Reprezentanta Sălajului la Supercupa României – Dia Guard Cipricom – vrea să fie cât mai bine pregătită pentru prima competiţie naţională din acest an, astfel că vineri a mai jucat o partidă de verificare cu Rapid Peceiu, câştigată cu 6 – 2 de câtre echipa condusă de Flore Pop.

Dia Guard a jucat un amical şi cu Marisa, încheiat cu scorul de 6 – 5, iar pe teren au mai intrat la jocuri de verificare Tablo Print – Voinţa Doba şi Bad Boys – Mobil Team. S-au marcat goluri multe, semn că pofta de minifotbal este mare.

Tablo Print a reuşit să câştige cu 8 – 5, iar Bad Boys a trecut  cu 6 – 2 de Mobil Team. Între echipele care şi-au programat antrenamente s-a aflat ACS Cavalerii, surpriza ultimei ediţii din Cupa României.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA I