Connect with us

TENIS

FOTO. Transformare spectaculoasă la Transilvania Tenis Club. De la depozit la teren de tenis cu suprafaţă rapidă!

Cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj continuă să-şi dezvolte infrastructura. Astfel că, pe lângă terenurile de zgură existente, începând din această săptămână, la Transilvania Tenis Club a luat naştere şi un teren de tenis cu suprafaţă rapidă


Transilvania Tenis Club este cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj. Dispune de mai multe terenuri cu zgură, printre care două sunt acoperite.

Însă, din dorinţa de a dezvolta baza, prof. Ştefan Andrei Welther a decis reamenajarea unui sector al unei hale, care până miercuri dimineaţa era folosită ca şi zonă de depozitare.

Astfel, în doar 6 ore, zona de depozitare a cunoscut o transformare radicală, rezultatul final fiind unul spectaculos şi totodată, naşterea unui teren de tenis cu suprafaţă rapidă, numai bun pentru mişcare şi antrenamente.

“Dacă vrei, poţi!. Iată că această deviză de învingător ne-a făcut să credem în forţele proprii şi în doar 6 ore, am reuşit reamenajarea unui sector din hală în teren de tenis! Dacă până azi dimineaţă ceea ce vedeţi în poze era o zonă de depozitare, iată că de acum a devenit teren de tenis de suprafaţă rapidă. S-au desfăşurat primele antrenamente şi azi facem ultimele retuşuri”, transmit cei de la Transilvania Tenis Club.

Baza Transilvania Tenis Club dispune acum de patru terenuri de tenis cu zgură, dintre care două sunt acoperite şi acest teren de tenis cu suprafaţă rapidă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in TENIS