Connect with us

LIGA a II-a

Stelya Brădet a reluat antrenamentele la minifotbal. Reacţia delegatului Adrian Donciu

După mai multe luni de aşteptare, echipa ce a evoluat în Superliga de minifotbal a revenit la antrenamente şi chiar a disputat primul meci amical


Mai multe echipe ce evoluează în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj au revenit recent la antrenamente, printre care şi Stelya Brădet, echipă ce a evoluat în Superligă.

Gruparea din cartierul zălăuan a revenit la antrenamente şi chiar a disputat un meci de pregătire în compania celor de la Salvarea Zalău, echipă ce a evoluat în Liga a III-a, înainte de îngheţarea competiţiilor.

La finalul jocului, delegatul de la Stelya a declarat că acest joc a reaprins speranţa jucătorilor care au simţit din nou gustul întrecerii.

“Am aşteptat cu nerăbdare acest moment. Odată cu meciul de pregătire  împotriva celor de la Salvarea Zalău, am simţit din nou gustul întrecerii sportive, spiritul de competiţie, ritualul pregătirii unui joc. Deşi noi am început antrenamentele la Stelya de mai mult timp, am simţit că ni s-a reaprins flacăra spiritului de competiţie şi aşteptăm cu nerăbdare reluarea Campionatului de Minifotbal Onix Sălaj”, spune Adrian Donciu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA a II-a