Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor, nerăbdătoare să ia startul în Liga a IV-a

Baza sportivă din Zimbor a fost pusă la punct şi este pregătită să găzduiască meciuri din cel de-al patrulea eşalon. Gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca nu îşi doreşte să facă figuraţie în Liga a IV-a, iar pentru asta, are o înţelegere cu cei de la Sporting Cluj, în vederea unei colaborări


Rapid Zimbor a fost echipa care s-a aflat pe locul 1 în Seria Est în momentul întreruperii campionatului, fapt ce îi permite să ia startul în viitorul sezon din Liga a IV-a.

Însă, din cauza pandemiei, startul s-a amânat, dar lumea fotbalului mic speră ca această competiţie să înceapă în luna martie, indiferent sub ce formă.

Însă, în cazul în care se va da startul în fotbalul mic, Rapid Zimbor este pregătită. 

Primăria şi Consiliul Local Zimbor a pus la punct Baza Sportivă din centrul comunal care este pregătită să găzduiască meciuri din Liga a IV-a. Echipa din Zimbor nu îşi doreşte să facă figuraţie la acest nivel, iar pentru asta a găsit o soluţie.

Gabriel Mureşan: “Nu ştiu dacă vom putea începe în luna martie”

Primarul comunei Zimbor este şi conducătorul echipei de fotbal ce a promovat în Liga a IV-a.

Gabriel Mureşan recunoaşte că îi este dor de fotbal, însă, este mai rezervat în ceea ce priveşte posibilitatea ca noul sezon din fotbalul mic din Sălaj să înceapă în martie.

“Este greu fără fotbal, însă nu ştiu dacă vom putea începe în luna martie sau care va fi situaţia în Liga a IV-a sau Liga a V-a. Eu cred că sunt şanse reduse să se joace fotbal. Ne-am înţeles cu cei din Cluj şi aşteptăm un semn oficial că putem începe”

Gabriel Mureşan – conducătorul echipei

Echipa de juniori va fi formată de jucători din zonă

Pentru a putea participa în Liga a IV-a, trebuie să ai şi o echipă de juniori. Deşi iniţial s-a dorit o colaborare cu Sporting Cluj şi pentru acest nivel, în cele din urmă, echipa de juniori de la Rapid Zimbor va fi formată din jucători din zonă.

“Era greu să aducem copii din Cluj pentru că în Liga a IV-a, deplasările sunt foarte lungi, astfel că vom aduce copii din zonă pentru a forma echipa de juniori”, ne-a informat Liviu Ciuca.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL