Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a transferat un fotbalist crescut de CFR Cluj

Gruparea de sub Măgură a bătut palma cu mijlocaşul Claudiu Petruş, jucător care vine de la Sănătatea Cluj, dar în cariera sa a mai jucat şi în Liga a II-a la Energeticianul. Fotbalistul de 22 de ani a făcut junioratul la CFR Cluj, unde de mai multe ori a prins lotul de 18 al campioanei României, cu care a fost şi în cantonamente

Sportul Şimleu a făcut o figură frumoasă în prima parte de campionat şi a strâns 13 puncte în 10 etape. Însă, în primăvară, gruparea de sub Măgură mai are de susţinut opt etape, în care vrea să nu aibă nicio emoţie în ce priveşte salvarea de la retrogradare. Ba mai mult, formaţia antrenată de George Zima tinde la o clasare mai bună, iar în acest sens, echipa a avut nevoie de întăriri.

Conducerea a căutat soluţii în pauza competiţională şi a ajuns la o înţelegere cu un mijlocaş defensiv, cu experienţă la nivel de Liga a III-a, chiar şi în Liga a II-a.

Clujeanul Claudiu Petruş este noua achiziţie a Şimleului. Fotbalistul are 22 de ani şi în tur a jucat tot în Liga a III-a, la Sănătatea Cluj, dar în sezoanele trecute, jucătorul a activat la un nivel superior.

În sezonul 2018 – 2019 a fost la Enegeticianul în Liga a II-a, unde a lucrat cu George Zima. Antrenorul de la Sportul Şimleu l-a convins pe jucător să vină sub Măgură, iar Petruş a acceptat oferta şi va fi prezent la reunirea lotului.

“Este un jucător care are experienţă la Liga a III-a, chiar şi mai sus şi cu siguranţă va aduce un plus echipei. Este un jucător de viitor, în care ne punem speranţe şi drept urmare nu l-am transferat doar pentru returul de campionat”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 ianuarie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL