Connect with us

Social

IDILA de pe INTERNET. Un adolescent din Ip a violat o minoră din Cluj

O “poveste de dragoste” înfiripată de doi tineri de 16 ani pe reţelele de socializare s-a transformat tocmai de REVELION într-un adevărat scandal, după ce sălăjeanul şi-ar fi violat cucerirea de pe Facebook

La 16 ani, un tânăr din localitatea Ip şi o tânără din comuna Poieni (jud. Cluj) au crezut că cuvintele frumoase din faţa calculatorului sunt suficiente pentru a construi o iubire adevărată.

Cei doi adolescenţi s-au cunoscut “virtual” pe reţelele de socializare, undeva prin luna martie a anului 2020. Ulterior, cei doi “porumbei” au reuşit să se întâlnească şi în realitate. Dragostea era mare, astfel că cei doi au stabilit să sărbătorească trecerea în Noul An împreună.

Într-o zi atât de specială, puştiul din Ip ar fi avut vise frumoase, pe care voia să le materializeze de Revelion. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Altfel spus, atracţia fizică s-a transformat într-un… viol cu minori, deoarece fata nu ar fi vrut ce voia băiatul.

S-a ajuns la infracțiunea de viol, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Conform poliţiştilor din judeţul Cluj, tânărul este cercetat după ce ar fi întreținut relații sexuale cu minora din comuna Poieni. Ca urmare, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele sălăjeanului de 16 ani.

Tânărul din Ip se află în arest la domiciliu

Miercuri, 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin l-au reţinut pe băiatul din Ip. Mai apoi, pe data de 14 ianuarie, acesta a tânărul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Reprezentanţii IPJ Cluj au mai precizat că cercetările se efectuează în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social