Connect with us

Administraţie

Comuna Cizer va avea o sală de sport modernă!

Astăzi a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru realizarea unei săli de sport. Valoarea contractului se ridică la suma de 2,2 milioane de lei


Marţi, 19 ianuarie 2021, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unei săli de educație fizică școlară în localitatea Cizer. Investiţia se ridică la aproape 2,2 milioane lei, iar durata de realizare este de 7 luni, din care o lună dedicată proiectării (adaptarea proiectului tip la condițiile specific ale amplasamentului).

Sala care se va construi prin subprogramul “Săli de sport” – derulat de Compania Națională de Investiții SA, va avea o suprafață construită de 415 mp și va fi utilizată de elevii din localitate pentru orele de educație fizică.

“Este o investiţie importantă pentru comuna Cizer. Copiii din şcoala generală aşteaptă cu nerăbdare această investiţie”, a spus Nicolae Pavel – primarul comunei Cizer, pentru Ştirile din Sălaj.

Astfel, obiectivul de investiții va avea un teren cu dimensiuni de 9m x 18m și anumite dotări precum spaliere, bănci de gimnastică, dar și panouri de baschet.

De asemenea, pentru a asigura condiții optime pentru utilizatori, sala este prevăzută cu patru vestiare, câte două pentru băieți, respectiv fete, care să permită schimbarea elevilor din două clase fără interacțiune. Vestiarele sunt prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare.

Totodată, este prevăzut și un vestiar cu grup sanitar dedicat profesorului de educație fizică, un depozit pentru materiale sportive dar și un cabinet medical pentru prim ajutor.

Pe locul actualului teren de sport din incinta Şcolii “HOREA”, va fi construită o modernă sală de sport

“Domeniile principale în care CNI implementează investiții sunt: sport de masă sau de performanță (subprogramele săli de sport, bazine de înot și complexuri sportive, patinoare); social (subprogramele unități sanitare în mediul urban, lucrări în primă urgență); cultură și învățământ (subprogramele așezăminte culturale, instituții de învățământ superior de stat, săli de cinema) ș.a. Sunt bucuros să fac cunoscut că, în urma discuțiilor avute cu cei din conducerea CNI, proiectele care vizează dezvoltarea județului Sălaj sunt astăzi pe traiectoria corectă a implementării lor”, spune Lucian Bode – preşedintele PNL Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie