Connect with us

DIVERSE

Claudiu Bujor, conducătorul echipei de minifotbal Salvarea Zalău: “Ne dorim să revenim cât mai repede într-o competiţie oficială”

Salvarea Zalău, formaţie ce activează în Liga 3 de minifotbal şi-a reluat activitatea şi a susţinut un prim meci de verificare cu Stelya Brădet, dar aşteaptă cu nerăbdare să înceapă competiţiile oficiale

Minifotbalul, la fel ca şi orice sport destinat amatorilor este blocat de pandemia de COVID-19, iar competiţiile oficiale sunt suspendate din martie 2020. Sunt permise doar antrenamentele şi jocuri amicale, dar cu respectarea normelor impus de autorităţi.

În Campionatul de Minifotbal Onix, unele echipe şi-au reluat activitatea şi au participat la primele antrenamente şi jocuri de verficare din 2021.

Salvarea Zalău a susţinut primul test cu Stelya Brădet şi aşteaptă cu speranţe începerea noului campionat, având planuri măreţe.

”Echipa Salvarea Zalău a reluat antrenamentele la Baza Sportivă Onix Traian. Ne dorim să revenim cât mai repede într-o competitie oficială. Abia aşteptăm să ne întalnim, ne bucurăm ca ne-am adunat si suntem pregătiţi sa începem treaba. Pornim la drum cu gânduri mari: vrem să câştigăm toate meciurile!  Depinde doar de noi si de sănătatea jucătorilor.  Deocamdată,  nu avem veşti ca s-ar putea schimba ceva, dar prin apariția vaccinului, sperăm să se stopeze pandemia si sa revenim la viaţa normală. Sănatate multă tuturor! Să ne vedem cu bine”, a spus Claudiu Bujor, conducătorul echipei Salvarea Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE