Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. SCM Zalău s-a reunit cu speranţe pentru Liga a II-a

Liderul Seriei a X-a a început antrenamentele pentru a doua parte de campionat, de la care are aşteptări mari: calificare la baraj şi chiar promovarea în Liga a II-a. La primul antrenament din 2021 au fost prezenţi 25 de jucători, între care s-au aflat şi patru juniori veniţi în probe

După o vacanţă de două luni, SCM Zalău a revenit la treabă pentru a doua parte de campionat, de la care are aşteptări mari. Ocupanta primului loc în Seria a X-a are şanse mari de a prinde barajul pentru Liga a II-a, dar are speranţe de mai mult, astfel că nu ascunde faptul că se gândeşte chiar şi la o promovare.

Luni după-amiază, pe Stadionul Municipal din Zalău a avut loc primul antrenament din 2021, la care au fost prezenţi jucătorii ce în tur au evoluat pentru SCM. A absentat motivat doar Florin Istrate, care va ajunge mâine la Zalău. La capitolul noutăţi, singurul jucător transferat în această iarnă este atacantul Sergiu Pop – golgheterul de la CSC Sânmartin, care a fost prezent la primul antrenament din acest an.

Patru juniori au venit în pregătiri cu gruparea de sub Meseş. Este vorba de Florin Lingurar (n.2002), mijlocaş ce ultima dată a jucat la Atletic Zalău, David Oşan (n.2002), fundaş dreapta de la Recea, Andrei Ştirb (n.2003), mijlocaş de la Atletic Zalău şi Robert Rus (n. 2003), atacant de la Rapid Jibou, care ultima dată a jucat la Dumbrava Gîlgău.

Timp de două săptămâni, SCM Zalău se va pregăti pe plan local, urmând ca din data de 31 ianuarie să plece în cantonament la Băile Felix. Până atunci, gruparea de sub Meseş va susţine şi două meciuri de verificare cu juniorii de la Viitorul Cluj şi cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului secund în Liga a II-a.

“A fost o vacanţă destul de lungă, dar mă bucur că am revenit la pregătiri. În această pauză ne-am dorit să aducem un atacant şi am reuşit să îl legitimăm pe Sergiu Pop, un jucător cu experienţă. Urmează o perioadă dificilă pentru jucători cu încărcătură fizică mare, dar sunt convins că băieţii vor răspunde pozitiv la cerinţele noastre”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL