Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alex Cherecheş crede în forţele echipei sale, Concordia Chiajna. “Cu puţin noroc putem prinde play-off-ul Ligii a II-a”

Fotbalistul sălăjean nu este deloc încântat de parcursul pe care l-a avut cu Concordia Chiajna, o echipă care este mai aproape de retrogradare decât de promovare. Însă, din sezonul regulat mai sunt şase etape, iar fundaşul mai speră că echipa sa poate recupera diferenţa de 8 puncte până la locul 6, ultima poziţie ce asigură calificarea în play-off

Chiar dacă are doar 23 de ani, Alexandru Cherecheş are experienţă la nivel de Liga a II-a, eşalon în care evoluează deja de trei ani. Primele două sezoane au fost la ASU Poli Timişoara, unde a fost titular de drept într-o echipă care a impersionat în campionatele trecute, în special prin organizarea din defensivă, bănăţenii având cea mai bună apărare din Liga a II-a. În vară, şimleuanul s-a aflat în atenţia unor grupări de prima ligă, dar a primit o ofertă concretă tot de la o grupare din Liga a II-a.

A ales să semneze cu Concordia Chiajna, care la început de campionat şi-a fixat un obiectiv clar: promovarea. Aşteptările au fost mari şi pentru Alex Cherecheş, însă la finalul anului, fotbalistul nu este deloc încântat de parcursul pe care l-a avut echipa sa.

Concordia Chiajna este mai aproape de retrogradare decât de promovare, iar după 15 etape este pe locul 17, cu doar 15 puncte acumulate. Din sezonul regulat au mai rămas de disputat 6 runde, iar Alex Cherecheş mai are speranţe că echipa sa poate prinde primele şase locuri.

Însă, Concordia Chiajna mai are de jucat 5 meciuri din retur, cu ACS FC Recea, “U” Craiova, Petrolul Ploieşti, Aerostar Bacău şi ASU Poli Timişoara, iar pentru a mai prinde play-off-ul are nevoie de un parcurs fără greşeală, dar şi de un joc al rezultatelor care să o avantajeze.

În cele 15 etape, fundaşul şimleuan a jucat titular în 10 meciuri, iar în alte două a intrat pe parcurs. A absenat în trei jocuri, fiind în izolare după ce a avut coronavirus.

“M-am acomodat repede şi bine la Chiajna. Am găsit un grup frumos şu nu am niciun regret faţă de alegerea făcută”, spune şimleuanul, care recent a revenit la treabă, având reunirea echipei sub comanda noului antrenor, Claudiu Niculescu. 

Concordia Chiajna ocupă locul 17 cu 15 puncte, la opt puncte de locul 6, ultima poziţie ce asigură calificarea în play-off-ul Ligii a II-a.

“În momentul de faţă, la locul pe care îl ocupăm, cu siguranţă sunt motive de nemulţumire dar nu cred că mai este timp şi nici cazul să ne gândim la acestea pentru că a trecut. Tot ce ne rămâne de făcut este să scoatem maxim din cele cinci meciuri oficiale, care ne-au mai rămas de jucat. Cu puţin noroc, putem prinde play-off-ul, dar depindem şi de alte rezultate”.

Alexandru Cherecheş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL