Connect with us

Culturism

Liviu Unguruşan: “Un talent ca Elias Rad nu apare în fiecare an”

Preşedintele CS Alfa Zalău are un merit deosebit în performanţele reuşite de culturistul Elias Rad în 2020, fiind cel care a insistat ca sportivul să revină în competiţiile oficiale


Liviu Unguruşan este preşedintele Clubului Sportiv Alfa Zalău, fiind antrenorul şi mentorul lui Elias Rad.

Totodată, Unguruşan a insistat pentru revenirea lui Elias în competiţii oficiale, fiind şi un sprijin real pentru sportiv în această perioadă.

Elias Rad a fost desemnat cel mai bun sportiv al Sălajului la probele neolimpice în anul 2020, ceea ce a reprezentat o premieră pentru culturismul românesc.

“Este pentru prima dată când culturismul are un sportiv care a câştigat locul 1 în topul celor mai buni sportivi pentru că în trecut nu prea aveau şansa în faţa celor de la karate. Sunt bucuros că un culturist a ajuns să fie pe primul loc. Am insistat să revină în competiţii şi l-am susţinut cum am putut. Mă bucur că a revenit pentru că este un talent care nu apare în fiecare an. Păcat, însă, că nu suntem susţinuţi financiar de autorităţi, în special anul trecut, având în vedere rezultatele obţinute de Elias”, ne-a declarat Liviu Unguruşan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism