Connect with us

DIVIZIA A1

Sportul Sălăjean împlineşte 15 ani!

Mulţumim cititorilor pentru că ne-au obligat la profesionalism

Azi, 18 ianuarie, se împlinesc 15 ani de când ziarul Sportul Sălăjean este în serviciul sălăjenilor cu informaţii pertinente, de calitate, pentru care am muncit cu tot respectul faţă de public.

În 18 ianuarie 2006 am invitat Sălajul la o cunoaştere mai pe larg, mai profundă şi mai exactă a fenomenului social căruia îi spunem sport şi pe care îl îndrăgim cu toţii. Atunci a apărut primul număr al mărcii Sportul Sălăjean. Ne-am bucurat să constatăm imediat că publicul ne apreciază. Am trăit de atunci permanent o emoţie care ne-a obligat să fim dedicaţi pe deplin interesului sălăjenilor. Am evoluat constant ca volum de informaţie şi ne-am bătut permanent pentru precizie şi calitate.

În 2008, la doi ani de la apariţia săptămânalului nostru tipărit, ne-am lansat şi on-line, cu site-ul sportulsalajean.ro. A fost un pas uriaş. Informaţia a început să ajungă la public instant. Eficienţa noastră a crescut de atunci în ritm alert prin capacitatea de a prezenta zilnic un volum mare de informaţii importante. Satisfacţia cititorilor a crescut şi ea pe măsură, iar asta ne-a adus şi nouă satisfacţii profesionale greu de descris aici. Sunt mulţi ani de împliniri. Am spus, timp de 15 ani, totul despre sportul de performanţă şi ne-am preocupat în detaliu de sportul de masă, pe care suntem mândri că am reuşit să-l promovăm, pentru că îl considerăm un fenomen foarte valoros pentru societate. Aduce beneficii colosale în relaţiile dintre oameni şi pentru sănătatea lor. Ne-am concentrat aşadar în egală măsură asupra numelor consacrate din sport şi asupra  sportivilor amatori. Asupra sportului juvenil şi asupra celui practicat de vârstnici. Am promovat mişcări sportive noi, sportivii noi, performanţa pe toate palierele. Şi am primit în schimb simpatia publicului larg. Suntem colaboratori foarte apropiaţi ai marilor ziare de sport la nivel naţional, cum sunt Prosport şi Gazeta Sporturilor, mijloc prin care reuşim să promovăm eficient Sălajul în ţară.

   Am putut face totul numai cu ajutorul dumneavoastră, al cititorilor, pentru că ne-aţi încurajat prin interesul manifestat. Am oferit respect şi am primit înapoi de la dumneavoastră respect. Suntem fericiţi că am construit o relaţie de încredere timp de 15 ani. Până la urmă, orice ziar care dă dovadă de profesionalism şi este nepărtinitor este al publicului, serveşte strict interesele acestuia.

Suntem o redacţie cu 220.000 de colaboratori

Site-ul sportulsălăjean.ro, completat de informaţiile secţiunii Ştirile din Sălaj, este un barometru al marilor reuşite şi al marilor satisfacţii. Judeţul nostru are 220.000 de locuitori. Iar de pe site-ul nostru se informează în fiecare lună aproximativ 180.000 de oameni, conform statisticilor trafic.ro, rezultate din datele informatice ale utilizării site-urilor. Sunt cifre cu care nu se pot mândri multe site-uri din ţară. Pentru noi, înseamnă că ne-am făcut datoria să satisfacem nevoia de informare a tuturor sălăjenilor. Ne angajăm să o facem în continuare cu profesionalism, din respect pentru toţi cititorii, cei mai valoroşi colaboratori ai noştri.

Știrile din Sălaj – un brand puternic construit de publicul sălăjean

Publicaţia dedicată informaţiilor de interes general din Sălaj editată de noi s-a impus rapid, devenind preferata publicului

Ţin să subliniez tot timpul că datorăm succesul nostru cititorilor, prin interesul manifestat pentru o presă competentă. Am valorificat întotdeauna feed-back-ul de la cititori pentru a fi mai buni. Cei care ne citesc sunt cei mai valoroşi colaboratori ai noştri. Iar un semnal important pe care ni l-a dat publicul a fost acela că sălăjenii au nevoie de informaţie de calitate şi din alte sfere de interes, nu doar din sport.

Aşa că în 2019 am lansat şi publicaţia tipărită Ştirile din Sălaj, care se distribuie împreună cu Sportul Sălăjean, dar care îşi are începuturile on-line, pe aceeaşi platformă sportulsalajean.ro, unde acum sunt două secţiuni distincte, pentru cele două publicaţii. Sălăjenii pot citi aici cele mai importante informaţii, care vizează toate aspectele comunităţii. Zilnic pe site şi săptămânal în ediţia tipărită. Echipa redacţiei a muncit din ce în ce mai mult şi am reuşit să umplem o mare lipsă pe piaţa media din judeţ. Ştirile din Sălaj a devenit foarte repede un brand. Ne mândrim cu asta şi subliniez încă o dată că meritul este al cititorilor, care ne motivează permanent în ceea ce facem.

Echipa în care aveţi încredere

Călin Onicaş

Când am început să lucrez în presă, în urmă cu 20 de ani, în 2001, foarte tânăr şi foarte dornic de lucru bine făcut, mărturisesc că nu îmi imaginam că voi ajunge unde suntem acum. După cinci ani am simţit că pot face mult mai mult şi mult mai bine. Am lansat Sportul Sălăjean. Ce-i drept, nici atunci încă nu îmi imaginam unde voi fi peste 15 ani. Suntem împreună la o aniversare pentru care mă bucur foarte mult. Bilanţul meu este sprijinul important pe care l-am avut din partea familiei, sprijinul uriaş din partea colegilor şi colaboratorilor apropiaţi, a doua familie, sprijinul colosal din partea tuturor celor care ne citesc.

Ionuţ Costinaş

Ionuţ Costinaş iubeşte sportul şi asta este explicaţia faptului că de zece ani lucrează pentru Sportul Sălăjean şi este de o perseverenţă rar, foarte rar întâlnită.

Are încăpăţânarea de a bate recorduri de calitate şi de volum, iar abilităţile lui îl ajută să fie foarte productiv, să prelucreze un volum mare de informaţie şi să o prezinte cu acurateţe.

Altfel spus, un profesionist care, la 30 de ani, este la apogeul potenţialului său. Mulţi ani a fost şi arbitru de fotbal în Liga a IV-a şi Liga a V-a.

Cristian Moldovan

De cinci ani în echipa de la Sportul Sălăjean, Cristian Moldovan este dovada potenţialului cu care vine generaţia tânără. Are 27 de ani, iar în redacţie este soldatul universal. Noi îl ştim tot timpul pe teren după informaţii, la computer, fie redactând, fie făcând machetele paginilor pentru ziar. Pentru că este harnic şi creativ, le face pe toate bine. Este peste tot şi tot timpul acolo unde este nevoie, fără să se dedubleze şi fără să aibă un frate geamăn. Este, bineînţeles, şi jucător de fotbal. Cu rezultate bune.

Paul Georgescu

Om de sport dintotdeauna, Paul Georgescu este stâlpul redacţiei prin faptul că se ocupă de tot ce înseamnă serviciu administrativ, marketing şi distribuţia ziarului. Are 56 de ani şi este în formă ca atunci când era fotbalist  la U Cluj , Armătura Zalău , Laminorul Zalău şi la Minerul Sărmaşag. Este antrenor cu experienţă , a fost director sportiv la FC Zalău, dar şi secretar general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Recunoaştere şi complimete se cuvin multor altora care au muncit la consacrarea publicaţiei care a ajuns acum cea mai importantă din Sălaj. Sunt foşti membri ai redacţiei şi colaboratori externi: Monica Mare, Ciprian Petran, Robert Goie, Adrian Cherecheş, Ciprian Riza, Călin Pavel, Sorin Dregan.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1