Connect with us

BOX

Adrian Popuţea: “Suntem mulţumiţi de performanţele Margaretei Hidigan. Sperăm la o medalie la Europene”

Antrenorul secţie de box de la CSM Zalău este mulţumit de evoluţia şimleuancei din anul precedent şi are aşteptări mai mari pentru anul acesta, atât de la Margareta, cât şi de la ceilalţi sportivi ai secţiei


Antrenorul Adrian Popuţea nu are cum să fie decât mulţumit de rezultatele obţinute de eleva sa, având în vedere că a fost desemnată cel mai bun sportiv al judeţului.

Pentru anul 2021, Popuţea are gânduri mari şi are încredere că Margareta Hidigan poate ajunge din nou la Campionatul European şi de această dată îşi poate depăşi performanţă obţinută la Europeanul din Bulgaria.

“Suntem mulţumiţi de performanţele avute de Margareta Hidigan  în anul 2020. Nu ştiu ce activitate va fi la loturile naţionale, având în vedere că suntem într-un an olimpic. Ne-am dori să avem două-trei sportive la lotul naţional şi chiar să forţăm o medalie la Campionatele Europene. Obiectivul pentru Margareta Hidigan este locul 1 la Campionatul Naţional, locul 1 la Cupa României, cu condiţia să-şi păstreze categoria 54 kg”.  

Adrian Popuţea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX